Oto Kokpit

2020 Yeni Jeep Gladiator Mojave Özellikleri ile Tanıtıldı

SUV severlerin hayran kaldığı zorlu çöl koşullarında rahatlıkla sürülebilen 2020 model Jeep Gladiator Mojave özellikleri ile birlikte tanıtıldı. Her türlü koşullara karşı sizin yanınızda olacak SUV modeli, yüksek performansı ile dayanıklılığını konuşturacak. 285 beygir gücüne sahip model 3.6 litre V6 motora sahip olup 6 veya 8 ileri şanzıman seçenekleri ile tercih edilebilecek. Geniş ızgara, yuvarlak farlar, deri kaplama koltuklar, siyah ve çelik gri renk seçenekleri gibi birçok özellik sunan Jeep Gladiator Mojave, sizin maceranıza ortak olmak istiyor.

2020 Jeep Gladiator Mojave

Zorlayan kumlu arazilerde bile yüksek performans ile kullanılan 2020 model Jeep Gladiator Mojave, engebeli arazilerde bile harika bir şekilde kullanılacak. Aksiyonu sevenler için birebir olan 2020 model Jeep Gladiator Mojave, eğlencenize eğlence katacak. Dengeli bir sürüş kontrolüne sahip araç, ayarlı bir süspansiyon ile konforlu bir sürüş imkanı tanıyor. Kum veya çakıl olsun her arazide güvenli bir şekilde gidebilen araç, yüksek bir tabana sahiptir. Hızlı bir manevra kabiliyetine sahip araç, hassas özelliği sayesinde hızlı bir şekilde dönüş yapabilmenizi sağlar. Toza ve yüksek sıcaklığa dayanıklı olan aracın yapılan testler ile gücü doğrulanmıştır. 285 beygir gücü bulunan, 3.6L V6 motorlu SUV, 6 vitesli manuel ve 8 vitesli otomatik şanzımana sahiptir.

2020 Yeni Jeep Gladiator Mojave Fotoğrafları

Dayanıklı bir süspansiyon ve yüksek performanslı sürüş sunan 2020 model Jeep Gladiator Mojave, size konforu sağlarken kaliteli bir sürüş keyfini de sunacak. Araçta bulunan sistem ile alınan darbeler daha yumuşak hissedilecek. Zorlu çöl koşullarında sizi tek bırakmayacak 2020 model Jeep Gladiator Mojave, siyah ve çelik gri renkleri bulunmaktadır. Sargılı direksiyon simidi ve vurgu dikişli deri kaplama içermektedir. Geniş ızgarası, yuvarlak lambaları, yüksek tabanı ve geniş bir deposu ile birlikte macera arayanların modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }