Oto Kokpit

2020 Yeni Ford Ranger Thunder Edition Özellikleri ile Tanıtıldı

Yeni Ford Ranger Thunder Edition tanıtıldı. F-150 Raptor’a atıfta bulunan yüze sahip olan ve sportif parçalarla daha da çekici hale getirilen bu dört çeker pikap’ı gelin yakından tanıyalım.


2020 Yeni Ford Ranger Thunder Edition Fiyatı

Yeni Ford Ranger Thunder Edition üzerinde yer alan parçalar, bu aracı özel kılıyor. LED farlar, led gündüz farları ve led stopları ile aydınlatma ekipmanları bulunan ve kırmızının öne çıkarıldığı tasarım kimliğine sahip Ford Ranger Thunder Edition da yer alan özelliklere baktığımızda;

18 inçlik Ebony Black jantlar,
Araca özel ön ızgara, tampon, yan etekler, bagaj çıtaları ve bagaj kabini,
kırmızı dikişli direksiyon simidi, deri koltuklar, kapı iç döşemeleri ve kokpit döşemeleri gibi detaylar bulunuyor.

2020 Yeni Ford Ranger Thunder Edition Donanımları

2020 yeni Ford Ranger Thunder Edition kalbinde yer alan üniteye de bakalım. Bu araçta 2.0 litrelik bi-turbo EcoBlue dizel motor bulunuyor. 213 ps 500 nm tork güç sunan bu motorun açıklanan tüketim verilerine göre ortalama da 9.1 litre yakıt tüketimi gerçekleştirirken 205 g/km emisyon salınım değeri sunuyor. Şanzıman olarak ise son zamanlarda yeni Ford modellerinde sunulan 10 ileri otomatik vites kutusu yeni Ford Ranger Thunder Edition içinde kullanılmış. Bu aracın dört tekerlekten çekiş sistemiyle geleceğini de ekleyelim.

2020 Yeni Ford Ranger Thunder Edition Kokpiti

Son olarak yeni Ford Ranger Thunder Edition fiyatına bakalım. Bu araç İngiltere için 1.400 ve İrlanda için ise 30 adetlik sınırlı olarak satılacak ve vergiler hariç fiyatı 32,965 sterlin olacak. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }