Oto Kokpit

2020 Yeni Ford Focus ST Wagon Tanıtıldı

Hızlı station wagon araçlar dünyasına bir yenisi daha eklendi. 2020 yeni Ford Focus ST Wagon, kompakt sınıfta hızlı yaşamayı sevenler için iki farklı motor seçeneği ile tanıtıldı.


2020 Yeni Ford Focus ST Wagon Özellikleri

Ford ailesi yakın zaman öncesinde yeni nesil Focus’u yollarla buluşturmuştu. Yenilikçi teknolojisi, ekonomik motorları ve başarılı tasarımı ile yollara çıkan yeni kasa Focus’un farklı varyasyonları da tanıtılmaya devam ediyor. Bu sefer 2020 yeni Ford Focus ST Wagon gün yüzüne çıktı. Geniş yükleme hacimle hızı bir arada arayan kullanıcılara hitap eden bu araç Ford Performans departmanı tarafından geliştirildi.

2020 Yeni Ford Focus ST Wagon Donanımları

İki Farklı Motorla Geliyor
Yeni Ford Focus ST Wagon için iki farklı motor seçeneği sunuluyor. Benzinli olarak 2.3 litre EcoBoost ünite bulunuyor ve 280 ps güç sunuyor. Bu ünite 6 ileir manuel ve 7 ileri otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebilecek.

Diğer motor seçeneği dizel olarak tercih edilmiş. 2.0 litre dört silindirli EcoBlue adlı 190 PS güç üreten bu motor da hem ekonomi hemde performans isteyenlerin tercihi olacak ve 6 ileri manuel şanzımanla alınabilecek.

2020 Yeni Ford Focus ST Wagon İçi

Yeni Ford Focus ST Wagon genel hatlarıyla standart Focus Wagon’a benziyor olsa da dışta tamamen ST versiyona ait parçalarla dizayn edilmiş. Tamponlar, çift egzoz çıkışı, siyah yan aynalar, büyük jantlar ve özel renk seçenekleri dış görünümü şekillendirirken iç mekanda spor koltuklar ve ST versiyonu öne çıkarak sportif parçalar kullanılmış. Ayrıca bu araçta elektronik olarak kontrol edilen kilitli diferansiyel, seçilebilir sürüş modları, spor süspansiyonlar gibi özelliklerde sunuluyor.

2020 Yeni Ford Focus ST Wagon Teknik Özellikleri

2020 Yeni Ford Focus ST Wagon performans verileri ve fiyat bilgisi henüz paylaşılmadığı için aktaramıyorum. Bu konuda gelişmeler oldukça paylaşacağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }