Oto Kokpit

2020 Yeni Ferrari Omologata Özellikleri ile Tanıtıldı

Pist çevresinde yankılanan V12 motorunun benzersiz tınıları, Rosso Magma kaplama, kendine has yarış aracı görünümü ile Omologata, Ferrari’nin yetmiş yıllık GT geleneğinin yapı taşlarını bünyesinde barındırıyor.

2020 Yeni Ferrari Omologata Özellikleri

Avrupalı bir müşterinin özel isteği ile yaptırılan model, Ferrari’nin tek seferlik modelleri serisinde üst sıralara oynuyor. Kendini GT yarışçısı gibi gören Omologata, düzgün bir sürüş tekniği ile normal yollarda da kendini ön plana çıkarıyor.

Özgün bir tasarım ortaya çıkarmak için 2 yıldan fazla çalışan tasarımcılar için, ilham kaynağı 812 Superfast yardıma yetişti. Aerodinamik etkileri azaltmak için, pürüzsüz hatlar ile bezeli bir dış trim konseptine uyum gösteren otomobilde, sokak dili ve yarış görüntüsü aynı ortak paydada buluşturulmaya çalışıldı.

2020 Yeni Ferrari Omologata Donanımları

Gerilimli ve atik bir model için çalışan tasarım ekibi, araç hareketsiz halde dururken bile her an hızlanacakmış gibi bir izlenim yaratan tasarım detayları ortaya koydu. Tüm araç arka çeyrek aydınlatmanın ortadan kaldırılması ile etkileyici bir hal alırken yatay enine kesimler arka kısmı görsel anlamda daha hafif göstermektedir.

Yol şartlarına uyum sağlayabilecek bir Ferrari üretmek üzere yola çıkan ekip, motor olarak Aperta’da sunulan V12 önden motoru tercih ettiler.

Dış tasarım kadar iç detaylarda da yarış mimarisini sürdüren model, deri ve Jeans Aunde kumaşının verdiği birliktelikle oluşturulmuş elektrikli mavi koltuklar, siyah bir iç mekan ile kontrast oluşturuyor.

El yapımı alüminyum gövde üzerine şekillenen bu benzersiz model, yeni nesil araçlar için bir kilometre taşı olma yolunda kendini gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }