Oto Kokpit

2020 Yeni BMW X2 xDrive25e Özellikleri ile Tanıtıldı

BMW’nin Avrupa pazarı için sürücülerle buluşturacağı yeni aracı 2020 BMW X2 xDrive25e özellikleri ile tanıtıldı. Almanya’da piyasaya çıkacak olan yeni araç, çevre dostu olması ile dikkat çekiyor. Standart BMW modellerine göre 10 mm alçaltılmış olan yeni hibrit araç sürücülerin beğenisini toplayacak gibi gözüküyor.

2020 Yeni BMW X2 xDrive25e Özellikleri

1,5 litrelik 3 silindir benzinli motora sahip olan araç 123 beygirlik bir güç üretiyor ve bu güç ön tekerlere aktırılıyor. Arka tekerlere aktarılan gücü ise elektrikli motor üretiyor ve bu güç 94 beygir olarak dikkat çekiyor. Toplam olarak 217 beygirlik bir güç üretebilen araç 385 Nm torka sahip. 0-100 km/s hıza 6.8 saniyede ulaşabilen aracın erişebileceği maksimum hız 195 km/s olarak sabitlenmiş. 3.5 saatten kısa bir sürede doldurulabilen Wallbox şarj cihazı ile 57 km’ye kadar saf elektrikli moda hareket edebilen araç bu özelliğiyle karbondioksit salınımını da en aza indiriyor.

2020 Yeni BMW X2 xDrive25e Teknik Özellikleri

Aracın geniş iç hacmi ve konforlu 5 koltuğu da dikkat çekiyor. Normal şartlarda 410 litre olan bagaj hacmini arka koltukları katlayarak sürücüler 1290 litreye kadar çıkartabiliyorlar. Aracın ön kısmındaki gözle görülür değişikliğin sebepleri arasında farlarda yapılan değişim de yer alıyor. Yuvarlak sis farlarının yerini standart LED farlara entegre edilen kötü hava ışığı özelliği alıyor.

2020 Yeni BMW X2 xDrive25e Kokpiti

Aracın konforlu ve şık olmasının yanı sıra teknolojik de olduğunu belirtmekte fayda var. Modele özgü standart ekipman serisiyle birlikte akustik bir yaya koruma uyarısı ile birlikte standart 17 inç alaşım jantlar da araçlar birlikte sürücülerin hizmetine sunuluyor. Ayrıca yeni BMW X2 xDrive25e üzerinde bulunan uzaktan akıllı telefonla kontrol edilebilen bir klima hizmeti de mevcut. Araçtaki kontrol ekranındaki bilgilerle sürücü enerji akışı, akım ve önceki tüketim seviyelerinin yanı sıra hem elektrikli motorun hem de içten yanmalı motorun kilometre seviyelerini rahatlıkla görebilecek.

Yeni BMW X2 xDrive25e hakkında genel hatlarıyla aktaracağımız bilgiler bu kadar. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }