Oto Kokpit

2020 Yeni Audi Q4 Görüntülendi

2020 Yeni Audi Q4 Görüntülendi

Audi’nin SUV ailesine bir model daha ekleniyor. Sırada yeni Audi Q4 var. Prototip versiyonu ile kamuflajlı şekilde testlere çıkan araç, casus kameralara yakalandı. İşte detaylar…


2020 Yeni Audi Q4

MQB platformunda üretilmesi beklenen yeni Audi Q4, güncel Audi modellerine benzeyecek gibi görünüyor. Kamuflajlı görsellere baktığımızda far yapısı, ızgaralar, arka stoplar ve genel hatlar yeni nesil Audi Q3’ü fazlasıyla andırıyor. Yaşam alanında ise fazla uzaklara gitmeye gerek yok. Yeni nesil kompakt Audi modellerinde kullanılan dijital kokpit bu araçta yerini alacaktır.

2020 yeni Audi Q4 için kullanılması beklenen motor seçenekleri arasında ise ikişer farklı dizel ve benzinli üniteler ilk etapta sunulabilir. Audi’nin kodlamasıyla 35 TFSI, 35 TDI, 40 TFSI, 40 TDI ve 45 TFSI olarak tercih edilecektir. Daha sonra S ve RS versiyonlarının da çıkacağını düşünüyorum.

Şimdilik yeni Audi Q4 hakkında paylaşacaklarım bu kadar. Aracın tanıtımı 2019 yılı içerisinde yapılabilir. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

2020 Yeni Audi Q4 Ne Zaman Çıkacak?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }