Oto Kokpit

2020 Yeni Aston Martin Vantage Roadster Türkiye Fiyatı Açıklandı

Üstü açık spor araba kalıbına 2020 senesinde muhteşem bir üye daha katıldı. Yeni Aston Martin Vantage Roadster artık üstü açılır bir model olarak sevenlerinin karşısında. Çok güçlü performansın yanı sıra günlük kullanıma da uygun bir araç olması herkes tarafından çekici bulunmasını sağlıyor. İki kişilik olarak üretilen araç tam bir mühendislik harikası olarak tanımlanabilir. Tam tamına 4.0 litrelik bir motor ile karşımıza çıkan araç 685 nm tork değeri ile oldukça etkileyici. Aracın şanzımanında 8 ileri vites tercih edilmiş.

2020 Yeni Aston Martin Vantage Roadster Fiyatı

Bu değerlere sahip olan araç 0’dan 100 km/s hıza ne kadar sürede ulaşıyor derseniz 3,8 saniye gibi çok etkileyici bir cevap ile karşı karşıya kalırsınız. Tavanının kapalı olduğu durumlarda aracın 308 km/s hıza ulaşabilmesi de muhteşem ayrıntılar arasında gösterilebilir.

Çok İnce ve Etkileyici Detaylar
Aracın dış görünüşü incelendiğinde oldukça sert ve diri bir yapıda olduğu söylenebilir. Arka kısımda boylu boyunca devam eden bir far ayrıntısı yer alıyor. Alt kısımdaki ızgaralar ise son derece agresif bir görünüme sahip. Aracın ön kısmında ise ortada, tek bir ızgara bulunuyor. Kendine özgür tasarıma sahip olan bu ızgara, neredeyse aracın önünü tamamen kapamış durumda. Çok ince keskin bir yapısı bulunan Aston Martin Vantage Roadster adeta bir mermiyi anımsatıyor. Kapıların bulunduğu kısımdaki çizgiler ise aracın şıklığını maksimum seviyeye çıkarmış durumda.

2020 Yeni Aston Martin Vantage Roadster İçi

Sipariş Vermek İçin Ne Kadar Ödemek Gerekli?
Böylesine muhteşem bir araç için 2020’nin son çeyreğine girilmiş olması gerekiyor. Tanıtımı yapılan aracın ilk teslim tarihi olarak sonbahar ayları düşünülmekte. Şimdiden ödemelerini yapmak için aracın taban fiyatının 165.000 Dolar olduğunu söylemekte fayda var. Tabi ki bu fiyat üretildiği noktadaki fiyatı. Ülkemize gelişinde vergilerin de eklemesi ile çok yüksek bedeller konuşulabilir.

2020 Yeni Aston Martin Vantage Roadster Türkiye

Aston Martin markasının üstü açılabilen spor arabaları her zaman insanlar tarafından çok beğenilir. Adeta bir simge haline gelen bu araçlar insanları heyecanlandıran ve daha ilk görüşte kalbinin çarpmasını sağlayan araçlardır. Bu harika keyfi sürekli olarak yaşamak isteyen kişiler istenen bedeli ödeyerek harika bir seçim yapabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }