Oto Kokpit

2020 Yeni Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Özellikleri ile Tanıtıldı

2020 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, bir takım güncellemelerle karşımıza çıktı. Görsel anlamda birkaç değişim yaşayan hızlı SUV’da yepyeni güvenlik ve konfor özellikleri eklenmiş. Gelin bu aracı daha yakından tanıyalım.


2020 Yeni Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Özellikleri

2020 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio kalbinde 2.9 litrelik çift turbo benzinli motor var. 510 ps 600 nm tork güç üreten aracın performans verilerine dair bilgi açıklanmadı. Fakat güncel değerlerini koruduğunu düşünüyorum.

Aktif süspansiyon sistemine sahip olan bu hızlı SUV’da yer alan 8 ileri otomatik şanzıman o kadar iddialı ki RACE modunda 150 milisaniye de vites değiştirebiliyor. Ayrıca dört tekerden çekiş sistemine sahip olan 2020 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio aynı zamanda aktif şasi kontrol özelliğini de bünyesinde barındırıyor.

2020 Yeni Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Donanımları

Yeni Stelvio QV, tıpkı Giulia QV modelinde olduğu gibi 21 inçlik jantlar, Akrapoviç egzoz sistemi, deri-alcantara kombinli spor koltuklar, karbon fiber trimler, 8.8 inçlik dokunmatik multimedya ekran gibi özelliklere sahip.

Yeni Alfa Romeo Stelvio QV‘de aktif sürüş asistanları da sunuluyor. Bu özellikler arasında şerit koruma destek sistemi, aktif kör nokta uyarı sistemi, adaptif hız sabitleyici, trafik işaretlerini tanıma sistemi, yorgunluk takip asistanı ve ikinci seviye otonom sürüş özelliği bulunuyor.

2020 Yeni Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Kokpiti

2020 yeni Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio hakkında aktaracaklarım bu kadarla sınırlı kalıyor. Aracın fiyatına dair bilgi açıklanmadı. Sıra Stelvio QV’nin fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }