Oto Kokpit

2020 Porsche Taycan Prototipi Görüntülendi

2020 Porsche Taycan Prototipi Görüntülendi

Porsche’nin yen nesil elektrikli arabası bu aralar otomobil dünyasında çokça konuşuluyor. Mission E konseptinin yansıması olan aracın ilk fotoğrafı da internete düştü. Prototip versiyon, elektrikli araç parkında şarjdayken görüntülenmiş. İşte detaylar…


Porsche Taycan

Türkçe ismi ile bizlerinde dikkatlerini üzerine çeken Porsche Taycan, Tesla Model S’in en ciddi rakiplerinden birisi olarak gelecek. İlk bilgilere göre aracın kalbinde çift elektrikli motor yer alacak. 600 ps 592 beygir güç üretecek olan bu elektrikli otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını 3.5 saniyede tamamlayacak. Söz konusu elektrikli araç olunca menzilde büyük önem arz ediyor. Yollara çıktığı zaman lüks elektrikli otomobil olarak satılacak olan Porsche Taycan modelinin tam şarj kapasitesi ile 500 kilometre yol alacak. Açıklanan değerler resmi bilgilerdir.

Porsche Taycan Ne Zaman Çıkacak?

2020 Porsche Taycan‘ın yukarıdaki fotoğrafları Almanya’da bir şarj istasyonunda çekildi ve twitter’da bir takipçi tarafından paylaşıldı. Aracın birçok hatlarını ortaya koyan bu karelerde Taycan’ı daha iyi tanımamızı sağlıyor. Her ne kadar kamuflajdan her detayı göremesek de Panamera’yı fazlasıyla andıran genel hatları, Güncel Porsche modellerinden pekte uzak olmayan arka stopları ve ledli farları küçükten merakımızı gideriyor.

Porsche Taycan modelini bende sizler gibi merakla bekliyorum. Aracın yollara çıkış tarihi gün ay olarak belli değil ama 2019 yılının sonuna doğru tanıtımının yapılıp kullanıcı ile buluşturulması bekleniyor. Belki bu tarih 2019 yılı ortasına doğru da çekilebilir. Bekleyip göreceğiz. Yeni bilgiler için takipte kalınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }