Oto Kokpit

2020 Lotus Evora GT410 Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Spor araç dünyasının en özel modellerinden birisi olan 2020 Lotus Evora GT410 gün yüzüne çıktı. Araç temel özellikleri ve fiyatı ile birlikte tanıtıldı. Sportif görünüm sunan araç, diğer Lotus modelleri gibi otomobil severleri büyülemektedir. Spor koltuklara sahip araç, size güvenli bir sürüş sağlamak için geri dönüş kamerası ve arka park sensörü içeriyor. Isıtmalı koltuklar, üstün ses yalıtımı ile dışarının gürültüsünü azaltma, dijital radyo, 4 mevsim lastikler, geniş arka cam, ısıtmalı koltuklar, multimedya sistem, ön göstergeler, eğlence sistemi gibi birçok özelliği bulunan 2020 model Lotus Evora GT410, uygun fiyatı ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

2020 Lotus Evora GT410 Özellikleri

Sportif görünüme sahip 2020 model Lotus Evora GT410, tam bir fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Geri dönüş kamerası ile daha güvenli bir sürüş sağlarken konforlu spor koltuklar sürücü ve yolcular için daha rahat bir deneyim sunuyor. İçerisinde bulunan bilgi-eğlence sistemi, yolcuların güzel vakit geçirmesini sağlayacak. DAB dijital radyoya sahip 2020 model Lotus Evora GT410, ses yalıtımı sayesinde yol gürültüsünü azaltarak sessiz bir ortamda araç sürmenizi sağlar. Üstün performans odaklı bir deneyim sunmanız için tasarlanan model, 4 mevsim lastiklerine sahiptir. Aracın arka bagaj kapağı, daha iyi bir arka görüş için geniş bir cam bölüme sahiptir. Arka park sensörleri ile park yaparken zorlanmayacak, ısıtmalı koltuklar ile soğuk geçen yolculuklarda hiç üşümeyeceksiniz. Bunların dışında ön panelde bulunan multimedya sistemi, fonksiyonel direksiyon, deri koltuklar, ön gösterge panelleri, havalandırma gibi birçok özellikleri bulunmaktadır. Tasarımını incelediğimizde spor araba görünümü bulunan aracın şık bir dizaynı bulunmaktadır.

2020 Lotus Evora GT410 Kokpiti

2020 model Lotus Evora GT410 sportif aracının fiyatı ise 82.900 sterlin olarak açıklandı. Almanya’daki fiyatı ise 99.900 € olacak. Aktaracaklarım bu kadarla sınırlı. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }