Oto Kokpit

2020 Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition Tanıtıldı

İtalya’nın sevilen otomobil markası Lamborghini, normalde de fazla sayıda üretmediği Aventador SVJ Roadster aracının yeni versiyonunu tanıttı. Yeni Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition sadece 10 adet üretilecek ve İtalyan markanın “en nadir” otomobili olarak dikkatleri üzerine çekecek.

2020 Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition

Lamborghini’nin yeni stüdyosu olan Ad Personam’da üretilecek olan araç için müşteriler geniş bir kişiselleştirme imkânına sahip diyebiliriz. Müşteriler, bayiler ile video görüşme yapabilecek ve sadece 10 adet üretilecek olan araç için belli kişiselleştirmeler ve fiyat detayları konuşulabilecek.

2020 Lamborghini Aventador SVJ Roadster Xago Edition Türkiye

İtalyan üreticiler, bu sınırlı sürüm hakkında konuşurken “Satürn gezegeninin, Kuzey Kutbunda yer alan altıgen bulutlardan ve doğadaki altıgen gücünden” ilham aldıklarını söylediler. Aracın hatlarının son derece keskin ve etkileyici olduğunu söylememiz gerekiyor. Net bir koleksiyon aracı olarak karşımıza çıkan SVJ Roadster Xago Edition, tasarım olarak bahsedildiği gibi “altıgen” bir dile sahip diyebiliriz. Bu sınırlı sürüme sahip olabilmek için Ad Personam stüdyosu ile iletişime geçip detayları konuşmanız gerekecek; bu durumun en büyük sebebi aracın sadece 10 adet üretilecek olması diyebiliriz. Sadece görselliği ve nadirliği ile değil; gücü ve hızı ile de otomobil severleri memnun edeceğe benzeyen Lamborghini’nin yeni serisi Xago Edition, sadece hız tutkunlarını değil koleksiyon severleri de bir hayli mutlu edecektir. Altıgen tasarımı ile dikkat çeken bu yeni araç için müşteriler bu aydan itibaren yetkililer ile iletişime geçebiliyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }