Oto Kokpit

2020 Hyundai Sonata Hybrid Özellikleri ile Gün Yüzüne Çıktı

Özel bir görünüme sahip 2020 model Hyundai Sonata Hybrid özellikleri ile birlikte tanıtıldı. 150 beygir gücüne sahip araç, 6 ileri hibrit otomatik vitese sahiptir. Güneş paneli ile enerji üretimi, şerit değiştirme uyarısı, uzaktan kontrol, hassas vites ayarı, dokunmatik ekran gibi çeşitli özelliklere sahip araç kaliteli bir dizayn içermektedir.

2020 Hyundai Sonata Hybrid

Solar tavan sistemine sahip 2020 Hyundai Sonata Hybrid, aracınızın enerji ihtiyacını karşılıyor. Araçta yer alan güneş paneli, doğrudan 12 volt ve hibrit aküleri şarj etmesini sağlar. 205 watt elektrik üretmektedir. Bu sistem sayesinde akünüz daha uzun ömürlü çalışarak tasarruf sağlayacak. Araçta yer alan vites değiştirme kontrol teknolojisi, aracın saniyede 500 kez vites değişimini inceler. Vites değiştirme hızına göre vites değiştirme sürelerini optimize eden sistem, daha iyi bir vites kullanma olanağı sağlar. 2020 Hyundai Sonata Hybrid araçta bulunan yakıt tasarrufu teknolojisi ile daha uzun mesafe yol kat edebileceksiniz. Aerodinamik yapısı sayesinde daha iyi bir havalandırmaya sahip olacak aracın performansı da artacak. Modelde yer alan dijital anahtar özelliği ise aracın uzaktan kontrolünü sağlıyor. Teknolojik bir araç olan 2020 Hyundai Sonata Hybrid, bu yöntem ile beraber telefonunuz ile aracın kapılarının açılmasını, kapanmasını ve çalıştırılmasını sağlarken bunun gibi birçok özelliği telefonunuzdan yapmanızı sağlıyor. Akıllı bagaj, hızlı kablosuz şarj teknolojisi, Apple CarPlay, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar gibi birçok özelliğe sahip araç son teknolojilere ayak uydurmaktadır. Araç içerisinde ileri çarpışma güvenlik uyarısı, kör nokta çarpışma uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı, otoyol sürüş yardımı, arka çapraz çarpışmadan kaçınma yardımı gibi birçok güvenlik özelliği bulunmaktadır.

2020 Hyundai Sonata Hybrid Solar Tavan

2020 yeni Hyundai Sonata Hybrid, profesyonel bir ekip tarafından üretilen kaliteli bir dizayna sahiptir. Fonksiyonel direksiyon simidine sahip araç, daha rahat bir kullanım sağlarken ısıtmalı deri koltuklar size konforlu bir sürüş keyfi sunacak. Modernize bir gösterge paneli bulunan aracın içerisinde yer alan sensörleri ile birlikte aracın durumunu daha iyi görmeniz sağlanır. Hafiften nostaljik bir görünüm içeren 2020 Hyundai Sonata Hybrid, güzel bir dizayna sahip dokunmatik ekranı ile sizlere çeşitli özellikler sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }