Oto Kokpit

2020 Aston Martin DBX Ne Zaman Çıkacak?

İngilizlerin yepyeni lüks SUV modeli olarak yollara çıkacak Aston Martin DBX, prototipi ile testlere devam ediyor. Rolls-Royce, Bentley, Lamborghini gibi markaların SUV segmentine girmesinden sonra Aston Martin de bu alana araç üretme kararı almıştı. Aston Martin’in ilk SUV’u olarak üretilecek bu araç Pirelli’nin İsveç’teki test alanında kış şartlarına karşı testlere tabi tutuluyor. Gelin detaylara geçelim ve aracın ne zaman çıkacağını da öğrenelim.


2020 Aston Martin DBX Ne Zaman Gelecek?

İngilizlerin en köklü otomobil markalarından birisi olan Aston Martin, tarihinin en özel araçlarından birisini yollara çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce testlerde yakalanan Aston Martin DBX prototipi şimdi de Kutuplara yakın alanda yer alan Pirelli test merkezinde görüntülendi. Fakat bu sefer casus fotoğrafçılar tarafından değil markanın aktardığı içeriklerle karşımıza çıktı.

2020 Aston Martin DBX

Pirelli’nin Flurheden Proving Ground’daki Ar-Ge Sottozero Merkezinde testlerine devam edilen Aston Martin DBX karlı ve buzlu yollarda üst sınırları test ediliyor. Aston Martin firması bu aracı hakkında şimdilik birçok bilgiyi gizli tutsa da ne zaman üretileceği konusunda bilgi paylaşıldı. Prototip versiyon 2019 yılının ortasında Galler’in St Athan da bulunan fabrikasında hayata geçirilecek ve resmi üretim ise 2020 yılında başlayacak. Büyük bir ihtimal önümüzdeki sene bu zamanlar aracın lansmanı yapılacaktır. Şimdilik yeni Aston Martin DBX hakkında aktaracaklarım bunlarla sınırlı kalıyor. Aracın gelişmelerini takip ediyorum. Yeni bilgiler oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }