Oto Kokpit

2019 Yılının “En Güvenilir Lüks Otomobili” Belli Oldu

2019 Yılının “En Güvenilir Lüks Otomobili” Belli Oldu

Köklü araştırma şirketi J.D. Power, 2019 yılının En Güvenilir Lüks Otomobilini seçti. Üç yaşındaki araçları baz alarak son 12 aydaki kullanıcı sorunlarına dair yaptığı araştırma sonucunda Lexus’un ES modelini en güvenilir lüks araç olarak belirledi. İşte detaylar…


En Güvenilir Lüks Otomobil

Lüks araç konusunda sınıfının en başarılı modellerinden birisi olan Lexus, ES sedan modeliyle, gerçek kullanıcılardan elde edilen verilere göre kendi kategorisinde 2019 yılının “En Güvenilir Lüks Modeli” seçildi.

Önceki jenerasyon ES Sedan üzerine yaptırdığı geliştirmeler sonucunda başarısını daha ileriye taşıyan yeni ES Sedan, konforlu sürüşünü, yüksek kalitesi ve sorunsuzluk kimliğiyle bütünleştiğini bir kez daha kanıtladı.

ES Sedan aynı zamanda yüksek verimliliği ve düşük tüketimiyle de adından söz ettirmişti. Avrupa’daki en büyük otomobil kulübü ADAC’ın Ecotest araştırmasında, düşük tüketimiyle en iyi sonucu elde etmeyi başarmıştı. Lüks hibrit konusunda öncü olan Lexus, ES 300h modelinde yüksek verimliliğe sahip 2.5 litrelik benzinli ve elektrikli motoruyla birlikte, düşük tüketiminin yanı sıra 218 PS’lik gücüyle yüksek performans da sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }