Oto Kokpit

2019 Yeni Rolls-Royce Cullinan Kokpiti Görüntülendi

Dünyanın en özel araçlarını üreten Rolls-Royce, yepyeni segmente giriş yapıyor. Rolls-Royce Cullinan adlı SUV modeli ile premium arazi araçları arasında üst çıtayı belirlemeye geliyor. Daha önce aracın fotoğraflarını paylaşmıştım. Merakla beklenen bu aracın geçtiğimiz günlerde kamuflajlı halinden kokpiti de görüntülendi. İşte detaylar…

2019 Yeni Rolls-Royce Cullinan

Yeni Rolls-Royce Cullinan, İngiliz firmanın şimdiye kadar yapacağı en sıra dışı araçlardan birisi olacak. Çünkü SUV sınıfına giriyor ve her nedense çirkin bir araç ortaya çıkacak gibi hissediyorum. En azından ön tasarım konusunda böyle bir ön yargım var. Umarım gerçeğe dönüşmez. Neyse asıl konumuza yani aracın yaşam alanına geçelim. Bu otomobili kamuflajlı olsa da dıştan görüntülerini paylaşmıştım. Şimdi de casus kameralara içini çekti. Aslında pekte merak edilecek bir durum yok. Bilindik Rolls-Royce çizgisinden uzak olmayacaktır. Yine o enfes ahşap kaplama, üstün deri işçiliği, gelenekçiliğin izlerini taşıyan detaylar diğer Rolls-Royce modellerinde olduğu gibi Cullinan modelinde de yerini alacak. Asıl merak edilesi konu bu aracın arazi yetenekleridir. Sudan geçiş yüksekliği, yaklaşma ve uzaklaşma açıları benim merak ettiğim noktaları oluyor. Kaput altında büyük bir ihtimal 6.75 litrelik çift turbo beslemeli devasa V12 motor yer alacak.

2019 Yeni Rolls-Royce Cullinan Ne Zaman Çıkacak?

Kısaca Yeni Rolls-Royce Cullinan, SUV dünyasında en lüksünü arayanların aracı olarak gelecek. Fakat ne zaman geleceği henüz netleşmedi. Tahminimce 2018 Mart gibi tanıtılacak ama bu Sonbahara da sarkabilir. Yani net bilgi yok. Gelişmelerden haberdar olmak için facebook sayfamızı takip etmenizi tavsiye ederim..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }