Oto Kokpit

2019 Yeni Range Rover Sentinel Özellikleri ile Tanıtıldı

Land Rover firmasının özel araç hazırlayan ekibi SVO (Special Vehicle Operations) güvenli araç isteyen müşterileri için yeni Range Rover Sentinel modelini tanıttı. Fabrika çıkışlı olarak zırhlı SUV olarak hazırlanan bu aracı gelin yakından tanıyalım.


2019 Yeni Range Rover Sentinel Özellikleri

2019 Range Rover Sentinel standart versiyonundan farklı olarak hazırlanmış bir araç olup güvenlik kapsamlı hazırlanmış. RR Sentinel üzerinde 1 tondan fazla zırh malzemesi bulunuyor. Bu kadar ağır olmasına karşın kalbinde yer alan 5.0 litre süper şarj beslemeli V8 motor sayesinde 380 ps güç üretiyor ve 3 tondan fazla boş ağırlığı 0’dan 100 km/s hıza 10.4 saniye de çalışıyor. Ayrıca son hızı da 193 km/s olarak gerçekleşiyor.

2019 Yeni Range Rover Sentinel

Yeni Range Rover Sentinel için 150 mm’lik ön cam kullanılmış. Güvenlik sertifikasyonlarını tam anlamıyla karşılayan bu araçla seyahat halinde ateş aldığınız zaman hayatta kalmanız sağlanıyor. Ayrıca Range Rover Sentinel lastikleri de saldırılara karşı güvenli hale getirilmiş. Olası bir saldırı da lastikler isabet alındığı zaman araç 80 km/s hıza kadar 50 kilometre boyunca yolculuğa devam edebiliyor.

2019 Yeni Range Rover Sentinel İçi

Tüm bunların yanı sıra yeni Range Rover Sentinel konfor elemanlarından da bir şey kaybetmiyor. Hatta arka alanda 10 inçlik yüksek çözünürlükteki dokunmatik ekranlar her iki tarafta da standart olarak sunuluyor.

Genel hatlarıyla yeni Range Rover Sentinel özelliklerini aktardım. Aracın detaylı teknik bilgileri ve fiyat listesi açıklanmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum. Sırada foto galeri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }