Oto Kokpit

2019 Yeni Ram Heavy Duty Özellikleri ile Tanıtıldı

Ağır hizmeti için son derece güçlü ve dinamik yapısıyla fark yaratan RAM Heavy Duty modeli için 2019 versiyon tanıtımı gerçekleştirildi. Yaklaşık 16 bin kilogramlık çekiş gücü ile segmentindeki en güçlü ve en kabiliyetli modellerden birisi. 3500 kilogram yüksek kapasitesi ile en zorlu kullanım alanlarına yönelik  etkin bir sonuç sağlıyor. Yenilenen Heavy Duty versiyonu son derece etkileyici bir sürüş ve aynı zamanda da taşıma kapasitesi sağlıyor. İnovasyon, malzeme, lüks ,konfor ve teknoloji gibi olgularda sınıfının en etkili ve en çarpıcı modellerinden birisi.

2019 Yeni Ram Heavy Duty Özellikleri

Çok önemli yenileme yapısı ile dikkat çeken RAM Heavy Duty 2019 modelinde özellikle Cummins 6.7 litre kapasiteli 6 silindirli, yüksek çıkışlı Turbo Dizel 1356 nm tork gibi oldukça yüksek çekiş gücü sağlıyor. 1800 devirden itibaren sunulan bu yüksek torkun yanı sıra 2800 devirden itibaren 400 beygir güç üretimi de gerçekleşiyor.. Önceki nesil motoruna ağırlığı fazla ama daha yüksek güç ve tork kapasitesi oluşturuyor. Yüksek verimlilik sağlayan Cummins 6.7 litrelik Turbo Dizel Aisin AS69RC’ yi elektronik kontrollü vitesli kullanım sağlıyor. Şanzımanındaki değişimler Turbo Dizel motorundaki yüksek tork ve arttırılan vites kalitesi sunuyor. Bu özelliklerine ilave olarak aracın ağırlık kapasitelerini daha da yukarı taşınması hedeflenmiş. Donanımsal yenileme ve yükseltme çalışmalarının haricinde Aisin AS69RC, daha önceki denetleyici belleğinin 2 katı ve çift çekirdekli bir işlemci üzerinden daha etkin bir iletim denetleyicisi oluşturuyor. Böylelikle tüm sürüş ve yükleme şartlarında dahi daha hızlı, daha hassas vites geçişlerinin gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor.

Yeni Ram Heavy Duty

RAM Heavy Duty kamyon, geniş ön şase rayları, ön süspansiyon yaylarında hafif şekilde dışa doğru konumlandırılmasının sağladığı avantajlarından yararlanılmasını sağlıyor. Arka dingil yapısal travers, beşinci tekerleğin ve kaz boynu gergilerinin kontrolleri ile daha da yukarı çıkan çekim kapasitesine uyumluluk oluşturuyor.

2019 Yeni Ram Heavy Duty Kokpiti

2019 Yeni Ram Heavy Duty hakkında aktaracaklarımız bu kadar. Aracın Türkiye satışı olmadığı için fiyat bilgisi de ilerleyen zamanda gelmeyecek. Fakat özel siparişlere her zaman açık olduğunu da biliyoruz. Sırada aracın fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }