Oto Kokpit

2019 Yeni Nissan Leaf E Plus Özellikleri ile Tanıtıldı

Elektrikli otomobil pazarının en yüksek satış hacmini yakalayan Nissan’ ın bu başarıyı yakalamasında ki en önemli etken olan Nissan Leaf E için Plus versiyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. Nissan Leaf E Plus modeli, ilave güç ve menzil sağlayacak güç aktarma sistemi sayesinde dünyanın en çok satan elektrikli otomobilinin gücüne güç kattı.

2019 Yeni Nissan Leaf e plus Özellikleri

Motorunda bulunan 62 kWh pil takımının oluşturduğu enerji yoğunluğu ve güç aktarma yapısının daha yüksek kalkış kapasitesi sunarken, yeni aktarma sistemi EPA sayesinde Nissan Leaf E Plus menzil kapasitesinde 40% oranında artışla 458 kilometrelik bir kapasiteye ulaşıyor. Bu şekilde daha geniş kullanım yelpazesine hitap edebileceği sınırı aşarak, çok daha geniş müşteri kitlesine hitap edecek bir araç haline geliyor. Leaf E Plus 160 KW güç kapasitesi ile 340 Nm tork gücüne ulaşabiliyor. Böylelikle çok daha konforlu ve stabil bir performansta uzun mesafeler kat edilebiliyor. Ayrıca daha hızlı şarj süreleri ile de yola dönüş aralığını kısaltarak, sürüş kalitesini arttırıyor.

2019 Yeni Nissan Leaf e plus Kokpiti

Sürüş deneyimini arttıracak özel donanım teknolojilerine de sahip olan Nissan Leaf E Plus modelinde fonksiyonel grafik tabanlı ‘İnsan-Makine Arayüzü’ bulunuyor. Bu arayüz sayesinde sürücüler ile araçlar ve hatta topluluklar arasında aktif bir bağlantı oluşturulması sağlanıyor. Yenilenen arayüzü ile 8 inçlik geniş ekranı da araç yönetimini ve medya içeriklerini çok daha güçlü bir yapıya getiriyor. Sürücüler Nissan Connect mobil uygulamayı akıllı telefonlarına kurarak, araç yönetimini harici olarak da yapabiliyor. Nissan Connect ile araç şarj durumu takibi, şarj işlemlerini en ekonomik enerji modunda kullanım planlama, yakındaki şarj istasyonlarını bulma gibi özelliklerin haricinde araca binmeden önce ısıtma-serinletme fonksiyonlarının devreye alınabilmesi gibi modern kullanım standartlarının yakalanmasına yardımcı olacak ek özellikler barındırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }