Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Opel Mokka X Geliyor

Opel, PSA grubuna geçtikten sonra modellerini tepeden tırnağa değiştirip yeni platformda üretmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde casus kameralara yakalanan kamuflajlı 2019 yeni kasa Opel Mokka X tamamen yenilenecek araçlardan birisi olacak. Almanya’daki Eisenach şehrindeki fabrikasında üretimine başlanacak 2019 Mokka X hakkında daha fazla bilgi edinelim. İşte detaylar…

2019 Yeni Kasa Opel Mokka X

Honda HR-V, Mazda CX-3, Toyota CH-R gibi küçük SUV modelleri ile pazarda boy gösteren Mokka X, artık PSA grubundaki araçların kullandığı platformu kullanacak. Tabi bununla birlikte özelliklerde Peugeot 2008 ya da Citroen C3 AirCross modellerinden geri kalmayacak. Adaptif sisteme sahip led farlar, donanıma göre değişkenlik gösterecek 7 ve 8 inçlik dokunmatik ekran gibi özelliklerin yanı sıra trafik işaretlerini algılama, ileri çarpışma uyarısı, şerit takip ve uyarı sistemi gibi sürüş destek sistemlerinin en önemlileri yeni kasa mokka x modelinde yer alması bekleniyor.

Motor kısmını hiç dert etmeyin. PSA grubundaki yeni nesil dizel ve benzinli motorlarla Opel Mokka X ve diğer üyeler gerçek anlamda ihya olacak. Tabi tüm bu bileşenler bir araya geldiği zaman mevcut Mokka ile arada ne gibi fark olur bilemeyiz. Bekleyip göreceğiz. Şimdilik 2019 Yeni Kasa Opel Mokka X hakkında aktaracaklarım bu kadar. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }