Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa BMW Z4’ün İlk Görselleri Düştü

2019 Yeni Kasa BMW Z4’ün İlk Görselleri Düştü

BMW’nin coupe ve roadster sınıfında merakla beklenen modeli MK3 BMW Z4 modelinin Roadster versiyonunun kamuflajsız ilk fotoğrafları internete düştü. Konsept versiyondan uzak olmayan hatlarla gelen aracın detaylarına bakalım.


2019 Yeni Kasa BMW Z4

Yeni kasa BMW Z4 için basına sızdırılan fotoğraf M40i versiyonuna sahip olduğu için sportif bütün hatları görme şansımız oldu. Açıkçası alışılmış BMW hatlarından biraz daha uzak araçla karşı karşıyayız. Fakat kötü olduğu söyleyemem. Gayet şık duruyor. Genişçe ön ızgara, ledli farlar, altta hava kanallarına sahip ön tampon, arka da ince ve ledli stop grubu ve yine çok şık duran arka tampon yer alıyor. Hani bir aracı anımsatma söz konusu olduğunda bana önden Jaguar F-Type modelini anımsattı.

2019 Yeni Kasa BMW Z4 Fotoğrafları

Yeni BMW Z4 aynı zamanda 2017 yılında lanse edilen “Z4 Concept” versiyonundan uzak bir araç değil. Yani Bavyeralı’nın geçen sene bizlere konsept üzerinden tasarım konusunda verdiği ipuçları büyük benzerlikle doğrulanmış oldu. Bundan sonra merak konusu olan kısımlar iç görselleri ve teknik bilgileri kaldı. M40i şuan göz önünde olduğu için bu versiyon için 3.0 litrelik çift turbo beslemeli 380 beygir güç üreten motorun kullanılacağı bekleniyor. Fakat BMW bu, işi belli olmaz ve çok daha güçlü motoru sunabilir.

2019 Yeni Kasa BMW Z4 Ne Zaman Çıkacak?

2019 Yeni Kasa BMW Z4 hakkında şimdilik daha fazla bilgiye sahip değilim. Gelişmeler için bekleyip göreceğiz. Aracın lansmanı büyük bir ihtimal 2018 Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde gerçekleştirilecek. Kaliforniya’da düzenlenecek bu büyük etkinlik bu sene 26 Ağustos’ta başlayacak. Gelişmeler oldukça bütün bilgileriyle sizlere aktaracağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }