Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa BMW X5 Kokpiti Görüntülendi

2019 yeni kasa bmw x5’in ne zaman çıkacağı merak konusuyken ara ara casus kameramanların fotoğrafları ile karşımıza çıkıp kendini hatırlatıyor. Bu sefer prototip aracın içi mekanı görüntülendi. Ayrıca yeni x5 hakkında sadece görseller yoktur. Bunun ile birlikte bir takım bilgiler daha edindim. İşte detaylar…


2019 Yeni Kasa BMW X5 Kokpiti

Premium SUV sınıfının en önemli oyuncularından BMW X5, dördüncü nesli ile yollara çıkmaya hazırlanıyor. Bunu aşama da araçla ilgili bilgiler gizli tutulurken prototip versiyonu tamamlanan haliyle testlerdeyken bir takım fotoğraflar gizliden de olsa paylaşılıyor. Son olarak yeni kasa bmw x5 kokpiti görüntülendi. Açıkçası çokta şaşırtıcı ögeler yoktur. Direksiyon simidi, orta konsol, multimedya elemanları, dijital gösterge paneline güncel 5 ve 7 serisinden aşinayız. Yani yaşam alanında bizi şaşırtan detaylar yoktur. Yeni nesil 5 ve 7 serisi, bundan sonra gelecek araçlara bir takım alanlarda öncülük edecektir. Dış tasarımda ise güncel X3’ün biraz daha irice yüzü ile karşılaşacağımızı düşünüyorum. En azından ön tasarım bu şekilde olacaktır. Fakat arka alanda ledli stoplara sahip bir X5 bekliyorum.

2019 Yeni Kasa BMW X5

CLAR platformunda yükselecek olan yeni nesil x5, değişen yapısıyla ciddi oranda hafifleyeceği düşünülüyor. Motor olarak ise iki litrelik ve üç litrelik dizel üniteler ve 4.4 litrelik V8 benzinli motorun yer alması bekleniyor. 2018 paris otomobil fuarında tanıtılması beklenen yeni bmw x5 hakkında şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }