Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Audi A6 Kokpiti Görüntülendi

2019 Yeni Kasa Audi A6 Kokpiti Görüntülendi

Beşinci jenerasyon Audi A6 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Casus kameralar bu seferde yeni kasa audi a6‘nın kokpitini görüntüledi. Yeni A7’den esinlenilen iç yapının fotoğrafı, 5. nesil A6 modelini bekleyenler için heyecan verici nitelikte olduğunu söyleyebilirim. Hadi yazının devamına geçelim.

2019 Yeni Kasa Audi A6 Kokpiti

Dördüncü kasasına 2010 yılında kavuşan ve 8 yıldır da yollarda olan mk4 a6, artık yerini 5. jenerasyona bırakmaya hazırlanıyor. Büyük değişim içerisinde olan A6 için önemli yenilikler bekleniyor. Ailenin büyüklerinden A7’nin üretilmesi, yeni kasa a6‘nın hatlarını ortaya çıkarma adına büyük önem arz ediyor. Bunu yaşam alanında da bir kez daha görmüş olduk. Casus kameraların, prototip modelde çektiği fotoğraflara baktığımızda iç mekanda kokpitin ortasında yer alan çift ekran görünüyor. Üstteki ekran multimedya sistemini yönetirken alt kısmında yer alan dokunmatik alan ise konfor özelliklerinin kontrol edilmesine imkan tanıyor. Range Rover Velar da yer alan konsept üzerinden giden Audi, kalabalık tuş ordularının yerini dijital tuşlara bırakacak.

2019 Yeni Kasa Audi A6 hakkında şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Birkaç gün sonra Cenevre otomobil fuarında aracın tanıtımı yapılırsa birçok merak olgusunu geride bırakacağız. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalınız…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }