Oto Kokpit

2019 Yeni Kasa Audi A6 Avant Özellikleri ile Tanıtıldı

Audi’nin E segmentindeki şık ve sportif bakışlı station wagon modeli A6 Avant tamamen yenilendi. Beşinci jenerasyonu ile yollara çıkmaya hazır olan Yeni Kasa Audi A6 Avant, önceki kasasına göre daha şık görünüme ve daha üstün özelliklere kavuşan bu aracı buyurun yakından tanıyalım.


2019 Yeni Kasa Audi A6 Avant Özellikleri

Neler Değişti?
Yeni nesil Audi A6 Avant aerodinamik olarak geliştirilmiş. Aracın sürtünme kat sayısı 0.27 cd. Boyutsal olarak ise öncekine göre daha uzun, daha yüksek ve daha geniş kasaya kavuşmuş. 4.94 metre uzunluğa, 1.89 metre genişliğe ve 1.47 metre yüksekliğe sahip olan 2019 yeni kasa audi a6 avant, 565 litre bagaj alanı sunarken bu hacim 40:20:40 oranında katlanabilir arka koltuklarla 1680 litreye kadar çıkabiliyor. Motor kısmında bilgiler netleşmediği için donanımlara geçelim.

2019 Yeni Audi A6 Avant Teknik Özellikleri

Yeni Kasa Audi A6 Avant Özellikleri
12 renk seçeneği ve standart led farlar ile satışa sunulacak olan araçta yeni nesil audi a6 konsepti, en güzel haliyle yerini almış. Göstergeler artık 12.3 inçlik dijital panelden görüntülenecek. 10 inçlik multimedya ekranı orta kısımda yer alıyor ve klima kontrolleri de artık 8.6 inçlik dokunmatik ekrandan yapılacak. Müzik tutkunları için ise 19 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi opsiyon listesinde yerini almış. Sürüş destek sistemleri ise daha da geliştirildi. 0-250 km/s hız aralığında çalışan adaptif hız sabitleme özelliği dar yollardan geniş otobanlara kadar aktif olarak çalışıyor ve ön çarpışma önleme, yaya algılama asistanı gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Ayrıca bu araçta 360 derece çevresel görüş, arka çapraz trafik algılama özelliği, şerit takip ve uyarı asistanı gibi özelliklerde 5 radar, 5 kamera 12 ultrasonik sensör ve lazer ile yol ve çevreyi sürekli analiz ederek etkin kullanım imkanı sunuyor.

2019 Yeni Kasa Audi A6 Avant İçi
2019 Yeni Audi A6 Avant hakkında aktaracaklarım bu kadar. Fiyatı ve motor seçenekleri detaylandığı zaman güncelleme yaparım. Sırada foto galeri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }