Oto Kokpit

2019 Yeni Jeep Cherokee İlk Fotoğrafları Paylaşıldı

Jeep markasının kompakt suv modeli olan Cherokee, yenilenen yüzüyle karşımıza çıktı. 13 Ocak’ta başlayacak olan 2018 Kuzey Amerika otomobil fuarı öncesinde ilk fotoğrafları servis edilen 2019 Yeni Jeep Cherokee, mevcut modele göre daha deri toplu detaylarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar…

2019 Yeni Jeep Cherokee Fotoğrafları

2014 yılında yollara çıkan KL kodlu beşinci nesil Cherokee’nin makyajlı yüzü olarak tanıtılan 2019 Yeni Jeep Cherokee, çokça eleştiri alan ön far ızgara yapısını elden geçirmiş. Ayrıca arka stop grubu da yenilenmiş. Böylece daha kabul edilebilir görünüşe kavuşmuş. Çok ilgimi çekmese de şuan ki ön görünümü benden geçer not aldı. Jeep sevenlerinde ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Öte yandan yaşam alanı içinde küçük dokunuşlar yapılmış. Fakat genel hatlar pek bozulmamış. Aracın kokpitini ve iç mekanda sunduklarını daha önceki Jeep Cherokee incelemesinde beğenmiştim. Yenilenen modelinde kullanım yapısı da hemen hemen aynı olduğu için aynı düşünceleri buraya da taşıyabiliriz. Bu araçta en büyük eleştirim far yapısıydı. Jeep markası makyajlı kasayla onu da tıraşlamış ve ortaya daha şık araç çıkarmış.

2019 Yeni Jeep Cherokee Kokpiti

Yeni Jeep Cherokee modelinin donanımları ve teknik verileri hakkında bilgiler 10 gün içerisinde netleşecektir. O zaman net bir şekilde sizlerle paylaşacağım. Şimdilik fotoğraflarla idare edeceğiz. Aktaracaklarım bu kadar. Yeni bilgiler oldukça farklı başlıkta yazıyı güncelleyeceğim. Bu yazıdan ve gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Buyurun fotoğraf galerisine geçelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }