Oto Kokpit

2019 Yeni Jaguar XE Görüntülendi

2019 Yeni Jaguar XE Görüntülendi

Jaguar ailesinin premium D sınıfında temsilcisi olan Jaguar XE modeli, yeni yüzüyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Prototip versiyonu tamamlanmış şekilde testlere çıkan aracın hem dıştan hemde içten fotoğrafları çekildi. Her zaman olduğu gibi birçok alan kamuflajlı olduğu için açık görsellere ulaşmamız şimdilik mümkün değil. Fakat yaşam alanı bariz ortada ve kokpit yapısı neredeyse olduğu gibi görülüyor. İşte detaylar…


2019 Yeni Jaguar XE

2019 Yeni Jaguar XE, karlar altında testlerini sürdürürken casus kameralara yakalandı. 2014 yılında sektöre adım atan XE versiyonun devamı olarak gelecek araç, dışta genel Jaguar hatlarını koruduğunu far kısmından anlıyoruz. Arka alanda Jaguar agresifliğini barındırıyor.

2019 Yeni Jaguar XE Ne Zaman Çıkacak?

Yaşam alanına baktığımızda ise 2019 Jaguar XE‘nin orta konsola gömülü yuvarlak vitesi kaldırıldığını görüyoruz. Onun yerine vites olduğu bariz belli olan şık tasarım gelmiş. Direksiyon simidi güncellenmiş, klima kontrol paneli Land Rover grubunda olduğu gibi dokunmatik sisteme çevrilmiş. Gösterge alanı da modadan uzak kalmamış ve o alanda dijital göstergeye kavuşmuş. Bunların yanı sıra fonksiyon tuşlarındaki o metal hissi yerini korumuş.

2019 Yeni Jaguar XE Kokpiti

Audi A4, BMW 3 serisi, Mercedes C serisi, Alfa Romeo Giulia, Lexus ES, Infiniti Q50, Volvo S60 gibi rakipleri bulunan Jaguar XE‘nin artık işi çok daha zor ve İngiliz üretici eskisinden daha iddialı şekilde karşımıza çıkması lazım. Bakalım yeni nesil XE’de bizleri şaşırtacak ve rakiplerinden sıyrılacak ne gibi özellikler bulunacak. Gelişmeler için bizi takipte kalınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }