Oto Kokpit

2019 Yeni GMC Sierra AT4 Özellikleri ile Karşımızda

New York otomobil fuarında tanıtılan ama bizi ilgilendirmeye araçları tanıtmaya devam ediyorum. Çünkü ABD’den de takipçilerimiz var. Ara ara bu tarz araçları da kaleme almak lazım.
Bu sefer tanıyacağımız araç 2019 Yeni GMC Sierra AT4. Ülkemizdeki pick-up modellerinden daha iri, daha lüks ve daha güçlü olan bu araç, ana vatanın da çok rağbet gören GMC Sierra’nın yeni yüzü oldu. İşte detaylar…


2019 Yeni GMC Sierra AT4

Yeni GMC Sierra AT4, diğer Sierra modellerinden belirgin farklılıklara sahip. Ledli far yapısı ile daha modern yüze kavuşan aracın en büyük farklı geliştirilmiş off-road yeteneği sahip olması. Ayrıca 1,784 litre taşıma kapasitesi sunduğu kasa kısmında geliştirmeler yapıldı. 2019 GMC Sierra‘nın taşıma için kullanılan arka bölmesinde CarbonPro BOX olarak adlandırılan yeni bir yapı kullanılıyor. Adından da anlaşılacağı üzere karbon fiber destekli bu alanın iç kısmı karbon fiber iken çevresinde fiber kompozit, plastik, çelik ve alüminyum malzemeler kullanılmış. Böylece daha sağlam taşıma alanı sağlanırken boş ağırlıkta kazanım sağlanmış. Yenilikler bu kadar. Birde donanım ve motor kısmına bakalım.

2019 Yeni GMC Sierra AT4 Özellikleri

İki farklı versiyonla sunulacak olan yeni GMC Sierra AT4, ilk versiyonunda 18 ve 20 inçlik jantlar, 4WD yani dört tekerden çekiş özelliği, kilitli arka diferansiyel, yokuş iniş desteği gibi özellikler ve 5.3 litre V8 benzinli motor yer alacak.

Diğer versiyonda ise head-up display, geri görüş kamerası, kör nokta algılama sensörü, yaya çarpışma önleme ve otomatik frenleme özelliği, şerit takip sistemi gibi özellikler var. Motor seçeneği olarak ise 6.2 litre V8 benzinli ya da 10 ileri otomatik şanzımanla gelen 3.0 litre düz altı silindirli turbo dizel motor bulunacak.

2019 Yeni GMC Sierra AT4 Kokpiti

2019 Yeni GMC Sierra AT4 hakkında aktaracaklarım bu kadar. Araç, 2018 Sonbahar’da ABD’de satışa sunulacak. Sırada foto galeri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }