Oto Kokpit

2019 Yeni Ford Transit Connect Wagon Özellikleri ile Tanıtıldı

Ford, ticari sınıfa yepyeni bir modelini daha ekledi. Aslında Connect modelini biraz daha uzattı ve ford transit connect wagon olarak karşımıza çıkardı. Ayrıca yeni 1.5 litrelik dizel motoru da ekledi. 8 ileri otomatik şanzımanı ve diğer birçok üstün özelliği de cabası. Hadi detaylara geçelim.

2019 Yeni Ford Transit Connect Wagon

2018 Şikago otomobil fuarında tanıtılacak olan 2019 ford transit connect wagon, hafif ticari sınıfta daha fazla yükleme kapasitesi arayanlar için üretildi. 7 yolcuya kadar oturma kapasitesi sunan ve standart transit connect modelinden daha da uzun olan bu araç, XL, XLT ve Titanium paketiyle ABD’de satışa sunulacak. Avrupa pazarı için detayları henüz belli değil ama donanım ve teknik veri kısmında aktarmam gereken önemli bilgiler var.

2019 Yeni Ford Transit Connect Wagon Fotoğrafları

2019 ford transit connect wagon donanımları ile başlayalım. Çift sürgülü olarak üretilen Connect Wagon, 6.5 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, dijital klima, navigasyon sistemi, 10 cihaza kadar wi-fi desteği sağlayan ve 4G LTE alt yapısıyla çalışan internet sistemi özelliklerinin yanı sıra güvenlikte kör nokta algılama asistanı, arka çapraz trafik uyarı sistemi, yaya algılama asistanı, ön çarpışma önleme sistemi gibi özelliklerde sunuluyor.

2019 Yeni Ford Transit Connect Wagon İçi

Teknik kısıma geçecek olursak. Bu araç ABD pazarında 2.0 litrelik benzinli motorla satışa sunulacak. Buna ek olarak birde 1.5 litrelik EcoBlue motor görev yapacak. Vites olarak ise 8 ileri otomatik şanzıman görev yapacak. 907 kilogram çekme kapasiteli ford transit connect wagon, 180 derece açılma özelliğine sahip arka kapılarıyla çok rahat şekilde yüklemeye de imkan tanıyor. Bu arada arka koltuklar olduğu gibi yatıyor. O yüzden yükleme eşiğinde de sorun olmadığını özellikle belirteyim.

Son olarak aracın ne zaman çıkacağı konusuna geleyim. Henüz Avrupa pazarı için bilgiler mevcut değil. Fakat 1.5 litrelik dizel motorla hem ülkemizde hemde Avrupa’da hafif ticari olarak da iş görür büyük aileler içinde mantıklı tercih olur. Yani işin satış kısmı henüz net değil. Gelişmeler olursa güncelleme yaparım. Sırada fotoğraflar var.

Yorumlar
  1. mehmet ali kızıkızılcık dedi ki:

    teşekürler ford ailesi

] }