Oto Kokpit

2019 Yeni Cadillac CT6 V-Sport Özellikleri ile Tanıtıldı

New York otomobil fuarından düşen incileri aktarmaya devam ediyorum. Her ne kadar bizi pek ilgilendiren araçlar yoktur ama bazı takipçilerimiz özel araçlar seviyor ve bizde paylaşmaya devam edeceğiz. Girişi kalabalık cümlelerle yaptım. Neyse konumuz yeni cadillac ct6 v sport. F segmentinin en ateşli araçlarından birisi olarak tanıtılan bu otomobilin kaputu altında 550 beygir güç üreten V8 ünite yer alıyor ve hatırı sayılır güç üretiyor. Hadi detaylara geçelim.

2019 Yeni Cadillac CT6 V-Sport

2019 cadillac ct6 v sport, ailenin en güçlü sedan modellerinden birisi olarak üretildi. 4.2 litre V8 twin turbo motora sahip olan 550 beygir 850 nm tork güç üreten bu süper lüks sedan araçta 10 ileri otomatik şanzıman kullanılmış. Akıllı dört tekerden çekiş sistemine sahip olan ct6 v-sport modelinde kullanılan brembo fren sistemi ile en etkili şekilde durması sağlanıyor.

2019 Yeni Cadillac CT6 V-Sport Özellikleri

2019 cadillac ct6 v-sport donanımlarına bakacak olursak 20 inçlik jant, 1080p HD çözünürlüğe sahip 10 inçlik multimedya sistemi, USB, HDMi ve Wi-fi bağlantı özelliği, gerçek zamanlı trafik bilgi akışını sağlayan navigasyon sistemi gibi özelliklere ek olarak güvenlik donanımlarında şerit takip ve uyarı özelliği, arka çapraz trafik uyarı sistemi, yan kör nokta algılama sistemi, çarpışma uyarı ve otomatik frenleme özelliği, 360 derece çevresel görüş, arka yaya algılama özelliği gibi birçok donanım yer alıyor.

2019 Yeni Cadillac CT6 V-Sport Kokpiti

2019 Yeni Cadillac CT6 V-Sport hakkında aktaracaklarım bu kadar. Aracın fiyatı ve performans verileri henüz açıklanmadığı için paylaşamadım. Hadi fotoğraf galerisine geçelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }