Oto Kokpit

2019 Toyota Hilux Special Edition Özellikleri ile Tanıtıldı

Pikap dünyasının popüler modellerinden Hilux özel bir versiyona kavuştu. 2019 Toyota Hilux Special Edition olarak tanıtılan bu araç bir takım küçük farklılıklara sahip olup Hilux için sunulan güncel donanımları bünyesinde barındırıyor. İşte detaylar…


2019 Toyota Hilux Special Edition

2019 Toyota Hilux Special Edition, İngiltere’deki ticari araç fuarında tanıtıldı. Birmingham da yapılan etkinlikte lanse edilen bu aracın dışında parlak siyah yan ayna kapakları, kapı kolları, ön ızhara, 18 inçlik jantlar gibi küçük değişimler bulunuyor.

Toyota Hilux Special Edition

Parlak siyah temanın kullanımı aracın yaşam alanında da sürmüş. Direksiyon üzerinde, kapı içlerinde, vites topuzu çevresinde, kokpit kaplamasında kullanılmış.

Ayrıca 2019 Toyota Hilux Special Edition özellikleri arasında ısıtmalı ön koltuklar, yokuş iniş desteği, dijital klima, gece ve gündüz çalışan yaya algılama asistanı, adaptif hız sabitleyici, çarpışma önleme asistanı, yol işaretlerini algılama asistanı gibi donanımlar bulunuyor.

2019 Toyota Hilux Special Edition Donanımları

Genel hatlarıyla 2019 Toyota Hilux Special Edition modelinin öne çıkan özelliklerini aktardım. Toyota bu aracını Ağustos ayından itibaren Avrupa pazarında satışa sunacak. Aracın fiyatı ve diğer bilgileri netleşince güncelleme yapacağım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }