Oto Kokpit

2019 Subaru XV (Crosstrek Hibrit) Özellikleri ile Tanıtıldı

Subaru’nun Crossover sınıfta ürettiği XV diğer adıyla Crosstrek modelinin yeni hibrit versiyonu tanıtıldı. 2019 Subaru Crosstrek Hibrit üzerine ince çalışmalar yapan Japon üretici, iki litre benzinli motorla entegreli çalışan elektrikli ünite ile 772 kilometrelik menzil sunuyor. İşte detaylar…


2019 Subaru Crosstrek Hybrid Özellikleri

2019 Subaru XV Hibrit modelini tanımak için ilk olarak kalbinden başlayalım. Bu araçta 2.0 litre Boxer motor bulunuyor. Atmosferik benzinli bu motora aracın bagaj kısmının altında konumlandırılan bataryalar eklenmiş ve hibrit sisteme çevrilmiş. Böylece toplamda 148 beygir güç sunan araç hazırlanmış. Amerika pazarı için 2019 Subaru Crosstrek Hibrit olarak lanse edilen araç aynı zamanda bataryasını kendisi de şarj edebiliyor. 30 dakikalık sürüşte XV Hibrit kendini % 33 şarj edebiliyor. Dört tekerden çekiş sisteminin standart olarak sunulduğu otomobilde CVT şanzıman sunuluyor.

2019 Subaru Crosstrek Hybrid Teknik Özellikleri

Subaru firması bu araçta menzil konusunda oldukça iddialı açıklama da bulundu. Tam şarj kapasitesi ve benzin deposunun dolu olması şartıyla 772 kilometrelik sürüş sağlandığını belirtiyor. İki litre benzinli bir SUV için gayet iddialı değer. Bu arada elektrikli ünitenin bagaj kısmında olması düşündürmesin. Koltuklar katlanınca 1220 litrelik yükleme hacmi gayet yeterli alan sunuyor. Koltuklar dik pozisyondayken sunulan hacim belirtilmemiş. Fakat standart versiyona göre büyük kayıp oluşturacak konumlandırma görülmüyor. Fotoğrafları inceleyebilirsiniz.

Subaru Crosstrek Hybrid Bagaj Alanı

2019 Subaru XV Hibrit donanımlarına da bakalım. Araçta 18 inçlik jantlar, led farlar, led sis farları, ısıtmalı yan aynalar, otomatik klima, arkada çift usb girişi, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, sunroof, 4.2 inçlik bilgi ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto destekli 8.0 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, 8 hoparlörlü 432 watt rms güce sahip Harman Kardon ses sistemi, 60/40 oranında katlanabilen arka koltuklar gibi özelliklerin yanı sıra uzun far asistanı, şerit takip ve uyarı sistemi, kör nokta uyarı özelliği, arka çapraz trafik uyarı sistemi, yaya ve bisikletli algılama ve otomatik frenleme özelliği gibi yeni nesil donanımlarda bulunuyor.

Subaru XV Crosstrek Hybrid İçi

Yeni Subaru XV Hibrit, Amerika’da 35 bin dolardan fiyatlandı. Fakat ülkemizde satışa sunulacağı net olmadığı için fiyat bilgisi de yer almıyor. Gelişmeler olursa eklemeler yapacağım. Sırada foto galeri var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }