Oto Kokpit

2019 Lamborghini Huracan Performante Spyder Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Lamborghini ailesine yepyeni bir üye daha katıldı. Cenevre’de karşımıza çıkan bu araç Lamborghini Huracan Performante Spyder oldu. Huracan serisinin en hızlı üstü açık versiyonlarından birisi olan bu araç yine atmosferik motora sahip ve diğer Huracan modellerinden çok farklı hatlarla karşımıza çıktı. İşte detaylar…

2019 Lamborghini Huracan Performante Spyder Türkiye Fiyatı

Lamborghini Huracan Performante Spyder için aktarmamız gereken ilk detay açılan tavanın özelliğidir. Hız tutkunlarına özel olarak hazırlanan bu spor otomobilin tavanı 50 kilometre hıza kadar olan hareketlilik içerisinde 17 saniyede açılabiliyor. Siyah kumaş tavanla çift renk oluşturması aracı daha havalı gösteriyor. Devasa spoyler, Performante’ye özgü sportif hatlar ve yeni jantlar da işin cabası. Tabi bunlara ek olarak STRADA, SPORT ve CORSA sürüş modlarını da unutmamak lazım.

2019 Lamborghini Huracan Performante Spyder Kokpiti

2019 Lamborghini Huracan Performante Spyder Teknik Verileri
Teknik olarak baktığımızda aracın kaputu altında 5.2 litre V10 atmosferik benzinli motor yer alıyor ve 640 ps 630 beygir 600 nm tork güç sunuyor. Ağırlık-güç oranı beygir başına 2.35 kg ve ağırlık dağılımı ise % 43 / 57 olan aracın boş ağırlığı ise sadece 1507 kg. Bu kadar atletik üstü açık aracın performans verileri de bir o kadar heyecan verici değerlerde geziyor. 0-100 km/s hızlanması 3.1 saniye, 0-200 km/s hızlanması 9.3 saniye olan Huracan Performante Spyder’ın maksimum hızı ise 325 km/s. Ayrıca bu kadar hızlı gitmesine rağmen üstün fren sistemi de her zaman ki gibi öne çıkıyor. Bunu en güzel ispatlayan değer, 100 kilometre hızla giderken tamamen durması için sadece 31.5 metrelik mesafeye ihtiyaç duyması oluyor.

Gelelim Lamborghini Huracan Performante Spyder fiyatına. Yaz ayında yollara çıkacak olan aracın Avrupa pazarı için açıklanan fiyatı veriler hariç 219.585 euro. Genel hatlarıyla aracı anlattım. Sırada fotoğrafları var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }