Oto Kokpit

2019 BMW Z4 Kokpiti Görüntülendi

BMW’nin efsanevi Roadster modeli Z4 yeniden hayat buluyor. Şimdiye kadar kendisi hakkında çok haber yapıldı. Önce konsept modeli tanıtıldı. Sonrasında ise prototip versiyonu defalarca kamuflajlı olarak istemeden de olsa görüntü verdi. Şimdi ise 2019 BMW Z4 modelinin kokpiti görüntülendi. Açıkçası araç tanıtılmadan iç mekanı elemanlarının neredeyse tamamı netleşmiş oldu. İşte detaylar…


2019 BMW Z4 Kokpiti

Yeni Toyota Supra ile ortak platformu kullanarak gelen yeni kasa bmw z4 modelinin iç mekanı oldukça başarılı duruyor. Modaya ayak uydurup tamamen dijital gösterge paneline geçen Bavyeralı, yakın zamanda tanıttığı yeni nesil işletim sistemini de bu aracında da kullanacak.

2019 BMW Z4 İçi

2019 BMW Z4 modelinin kokpitine baktığımızda güncel BMW modellerinden büyük farkının olmadığını görüyoruz. Farklılık aranacaksa bu alan kesinlikle orta konsoldur. Burada yer alan vites topuzu, bazı tuşlar farkını gösteriyor. Onun dışında şaşırtacak ayrıntılar yer almıyor. Şimdilik yeni z4 hakkında fazla bilgi yer almadığı için sizlere fazla veri aktaramıyorum. Fakat aracın hakkında önemli bilgileri takip ediyorum. Büyük bir ihtimal Ekim ayındaki 2018 Paris otomobil fuarında lansmanı yapılacaktır. Onun hemen öncesinde birçok detayı ile karşımıza çıkacaktır. Kısacası şuan beklemedeyiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }