Oto Kokpit

2019 Aston Martin DBS Superleggera Türkiye Fiyatı Açıklandı

2019 Aston Martin DBS Superleggera Türkiye Fiyatı Açıklandı

2018 yazında karşımıza çıkan Aston Martin DBS Superleggera ülkemiz için detaylandı. Türkiye fiyatı açıklanan araç Aston Martin Türkiye Showroom’unda yerini aldı.


2019 Aston Martin DBS Superleggera Türkiye Fiyatı

İngilizlerin en özel otomobil markalarından birisi olan Aston Martin, yepyeni model DBS Superleggera‘yı ülkemizde satışa sundu. Çift renk seçeneği, farklı renkte dikişli deri koltukları, iç mekanın her detayında premium yapısını öne çıkaran parçaları ile bu süper lüks otomobil Türkiye yollarıyla buluşmaya tamamen hazır.

2019 Aston Martin DBS Superleggera Fiyatı

715 Beygir Güce Sahip
Kalbinde çift turbo beslemeli 5.2 litrelik V12 motoru olan Aston Martin DBS Superleggera 715 beygir 900 nm tork güç üretiyor. 8 ileri otomatik şanzımanı olan bu spor otomobilin performans verileri şu şekilde:
0-100 km/s hızlanması 3.4 saniye,
0-160 km/s hızlanması 6.4 saniye ve son hızı ise 339 km/s.

2019 Aston Martin DBS Superleggera Türkiye

3 Farklı Sürüş Modu
Aston Martin, DBS Superleggera ile güçlü V12 motorun egzoz sistemini de güncellemiş. Dört çıkışlı yeni egzoz sistemi, gazın dışarıya daha hızlı atılmasını sağlayıp performansı katkı sunarken çıkardığı sesle de V12’nin o eşsiz ve güçlü senfonisini kullanıcısına sunuyor. İçeriden kontrol edilebilen bu egzoz sistemi aynı zamanda sürüş moduna göre karaktere bürünebiliyor. Bu arada Aston Martin DBS Superleggera da GT, Sport ve Sport Plus adlı üç farklı sürüş modu yer alıyor. Öte yandan aracın alüminyum şasisi, DBS Superleggera’nın çok daha hafif ve güçlü olmasını sağlarken, güçlendirilmiş olan çift salıncaklı çoklu bağlantılı süspansiyon sistemi, aracın yol tutuşunu ve zemin geri bildirimlerini çok daha iyi hale getiriyor.

2019 Aston Martin DBS Superleggera

2019 Aston Martin DBS Superleggera Türkiye Fiyatı
675 bin euro yani güncel kurla (2019 Şubat: 5.95) 4 milyon TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }