Oto Kokpit

2018 Vilner Mitsubishi AllRoads Ronin Çalışması Tanıtıldı

2018 Cenevre otomobil fuarına birçok yeni aracın yanı sıra modifiye firmaları da damga vuruyor. Bunlardan birisi Vilner oldu. 2011 Mitsubishi Lancer Ralliart üzerinde yaptıkları çalışma ile karşımıza çıkan ekip, görebileceğiniz en eşsiz Lancer iç mekanını oluşturmuşlar. Bunu yaparken de aracın genetiğine bağlı kalıp Japonya’dan bir tema bulmuşlar. Başlıktaki Ronin ismini 12 ile 19. yüzyıl arasında Japonya da efendisiz kalmış samuraylardan alıyor. Sizleri daha fazla bekletmeden araç üzerindeki çalışma ile baş başa bırakıyorum.

2018 Vilner Mitsubishi AllRoads Ronin

2018 vilner mitsubishi allroads ronin çalışmasının temelinde 2011 model Mitsubishi Lancer Ralliart kullanılmış. 2.0 litrelik turbo benzinli motora sahip olan ve 241 beygir 353 nm tork güç üreten bu araç, akıllı dört tekerden çekiş sistemi özelliğine sahip olup 1265 kg boş ağırlıkla yürüyor. Konu araç güçlü olunca Vilner işi abartmakta geri durmamış. Dışı pek ilgimi çekmese de yapılanları şöyle aktarayım. Araç 20 mm’ye kadar yükseltilen süspansiyonlara sahip. Yokohama Geolandar lastiklerle bezenen Lancer Ralliart, yüksek ışık gücüne sahip ledler, tavandaki desen kaplama gibi detaylara da kavuşmuş. Ayrıca ön tampon, kaput, arka tampon, bagaj kaputu, gibi alanlarda özelleştirme yapılmış ve bagaj üstü spoyler eklenmiş. Dışını bir kenara bırakalım. Yaşam alanında resmen sanat eseri ortaya çıkarılmış.

Vilner Mitsubishi AllRoads Ronin

Yaşam alanına geçtiğimizde ise dıştaki desen aracın iç tavanına da işlenmiş, çift renkli deri ve alcantara kumaştan koltuklar hazırlanmış, direksiyon simidi, kapılar, orta konsol, kokpit, vites topuzu, kol dayama ve aklınıza gelecek ve gelemeyecek her alan özelleştirilmiş. Yeryüzünde böylesine bir Lancer olmasa gerek! Çünkü Mitsubishi AllRoads Ronin adlı proje kapsamında Lancer için çok emek harcanmış. Az önce saydıklarımın dışında 35 kilogramlık ses yalıtımının kullanılıp iç mekanda gürültünün 2,5 kat daha düşürüldüğünü belirtmedim. Bu arada gördüğünüz o kocaman ekran 11 inç dokunmatik özelliğe sahip ve geri görüş kamerasına da işlevsellik katıyor.

2018 Mitsubishi AllRoads Ronin

2018 Vilner Mitsubishi AllRoads Ronin hakkında aktaracaklarım bu kadar. Fakat yazı burada bitmedi. Çünkü çok daha fazlasını fotoğraflarda ve videoda bulabilirsiniz. Mutlaka fotoğraflara göz atın derim. Bu araç Lancer üzerinde yapılan işlemlerin son noktasını temsil ediyor. Keyifli seyirler…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }