Oto Kokpit

Yattan İlham Alındı: 2017 Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

İngiliz lüks otomobil üreticisi Bentley, Princess Yachts adlı ünlü İngiliz yat firması iş birliğiyle Bentley Continental GT Convertible Galene Edition modelini üretti. Bildiğimiz Continental GT modellerinden daha özel detaylara sahip olan bu aracı buyurun yakından tanıyalım.

2017 Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

2017 Bentley Continental GT Convertible Galene Edition, yattan esinlenilerek üretilmiş. Bu aracı diğer Continental GT Convertible modellerinden ayırt eden detaylara baktığımızda ilk bakışta özel olarak hazorlanmış beyaz rengi oluyor. Mat tonlu bu boyayı hangi araca atsanız pahasını yükseltir. O kadar iddialı olmuş. Bunun yanı sıra 21 inçlik çok kollu jantlar tüm parıltısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kapının alt kısmında başlayan mavi kalın şerit ise arka tamponu tamamen çevreleyerek şık detay oluşturuyor. Söz konusu Bentley olunca asıl yaşanılası ortam iç mekanda devam eder ve sıradan bir Bentley modelini daha özel kılmak ise Mulliner versiyonu ile gerçekleştiriliyor. Mulliner, var olan Bentley modellerinin premium algısını ve kişiselleştirmesini sağlıyor. Continental GT Convertible Galene Edition modelinin yaşam alanı içinde Mulliner atölyesi ekipleri çalışmış. Sadece 30 adetlik satışla kullanıcılara sunulacak bu araç için iç mekan en üst düzey işçilikle tamamlanmış.

2017 Bentley Continental GT Convertible Galene Edition Özellikleri

Görünüş olarak ortaya bambaşka Bentley modeli çıkmış. Peki gaz pedalına basınca araç neler söylüyor? Orada ise 4.0 litrelik çift turbo beslemeli V8 motor görev yapıyor 507 PS 660 nm tork güç üreten bu lüks ve spor otomobil, performans konusunda da kullanıcısını üzmüyor. Aracın fiyat henüz açıklanmadı ama 30 adetlik sınırlı üretimden çoğunun satıldığını tahmin ediyorum. Yat sahipleri çoktan bu aracın taliplisi olmuştur. Son olarak fotoğraflara göz atalım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }