Oto Kokpit

2016 Essen Motor Show’un İncilerini Bir Araya Topladık

Her yıl Kasım ile Aralık ayları arasında dünyanın en prestijli Tuning Auto Show’larından birisi olan Essen Motor Show yapılır. Almanya’da gerçekleşen bu organizasyon bu sene de 25 Kasım – 4 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılıyor. Hala devam etmekte olan etkinlikte birbirinden özel araçlar sergileniyor. Yeryüzündeki en ilginç ve en özel otomobilleri burada görmek mümkün. Sizler için bu sene ki etkinlikte yayınlanan birkaç aracı seçtim. İşte detaylar..

Alphamale Ford Mustang - 2016 Essen Motor Show

Avrupa’da modifiye’nin kalbi olarak atan Almanya, düzenlediği organizasyonlarla bunu dünyaya duyuruyor. 2016 essen motor show etkinliği de bunun en kapsamlı örneği. Bu sene benim ilgimi çeken birkaç araç oldu. Aslında çok araç var ve hepsini teker teker vermek istemedim. Aralarından en spesifik olanları belirledim. Bunlar arasında klasik ya da konsept otomobilde var.

Liste şeklinde açacak olursam;

Japon tuner elinden çıkan Liberty Walk Ferrari 458 Italia,
JP Performans BMW M4,
sade güzelliğin tanımı Nissan GT-R R34,
jantları ile beni benden alan Lamborghini Murciélago LP640,
Startech ile gücü artan Bentley Bentayga,
6.4 lt V8 Twinturbo’lu Ford Mustang Fastback,
eşsiz bir klasik Ferrari 342,
Alphamale Ford Mustang,
235 ps güce sahip ABT Volkswagen Transporter T6,
Aston Martin DB5’e benzerliği ile bilinen David Brown Speedback GT (ismini duymamış olabilirsiniz. İngiltere merkezli üretimleri sınırlı sayıda oluyor),
22 inçlik jantları ve air süspansiyonu ile Volkswagen AIRmarok,
VW GTI Roadster Concept,
450 ps güce sahip Scion FRS ve NB Performance elinden çıkan BMW M4 Coupe.

Aslında bunun gibi nicesi var. Fakat hepsini yayınlamak istemedim. En ilgi çekici olanları bunlardı. Hadi fotoğraf galerisine geçelim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }