Oto Kokpit

2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey Tanıtıldı

Lamborghini, sanat dünyasına verdiği önemi araçlarında da göstermeye devam ediyor. İtalyan üretici Kaliforniya gerçekleşen “2019 Monterey Car Week” etkinliğinde “Lamborghini Aventador S by Skyler Grey” adlı aracını tanıttı. Bu otomobili diğer Lambolardan ayıran en temel niteliği Amerikalı genç sokak sanatçısı “Skyler Grey” dokunuşlarıyla özelleştirilmesi olmuş. İşte detaylar…


2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey

2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey” adlı aracı özelleştiren kişi 19 yaşındaki Amerikalı sokak sanatçısı “Skyler Grey” olmuş. Lamborghini firmasının sanat dünyasına olan ilgisini öne çıkan bu çalışma da görev alma sorumluluğu “sokak sanatının prensi” olarak atfedilen Skyler Grey’e verilmiş.

2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey Özellikleri

Lamborghini Aventador S üzerinde büyük hassasiyetle çalışan Grey, sokak duvarlarında gösterdiği hüneri bu süper spor otomobilin kaportasında da göstermiş. Çalışma sonunda imzasını da atmayı eksik etmeyen Skyler Grey, turuncu kaporta üzerine sarı ve beyaz renkleri kullanmış. Arka sol çamurlukta siyah boğa figürüne yer veren sanatçı, sağ kısımda ise boğa temasını daha yaygın şekilde kullanmış.

2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey Kokpiti

Bu özel araç hakkında aktaracaklarım bu kadar. Lamborghini Aventador S hakkında daha önce buradaki yazımda bilgi vermiştim. Ayrıca aracın teknik tablosunu aşağıda bulabilirsiniz. Son olarak Lamborghini Aventador S by Skyler Grey fotoğraflarına geçelim.

2019 Lamborghini Aventador S by Skyler Grey Fotoğrafları

Lamborghini Aventador S Teknik Özellikleri
Motor: 6.5 lt V12 740 ps 690 nm tork
Şanzıman: 7 ileri ISR
Performans: 0-100 km/s: 2.9 saniye – Maksimum hız: 350 km/s
Yakıt Tüketimi: Şehir içi / Şehir Dışı / Ortalama / Co2: 26.2 / 11.6 / 16.9 / 394 g/km
Boyut: Uzunluk / Yükseklik / Genişlik: 4797 mm / 1136 mm / 2030 mm
Boş Ağırlık: 1575 kg

Yorumlar
  1. Furkan Erdinç dedi ki:

    ah be keşke şöyle güzel bir arabam olsa başka bir şey istemezdim

] }