Oto Kokpit

2018 Yeni Kasa Volkswagen CC Görüntülendi

Volkswagen, D segmentindeki coupe sedan modeli CC’nin yeni kasası için kollarını sıvadı. Yeni nesil volkswagen cc modelinin ilk prototipini test eden firma, casus kameralara yakalandı.

2008 yılında Volkswagen Passat CC olarak üretilen bu araç, ilk çıktığı zaman çok ses getirdi ve Passat hayranlarının fazlasıyla ilgini çekti. 1.4 litre, 1.8 litre, 2.0 litre ve 3.6 litre motor seçenekleri ile üretilen ilk jenerasyon CC, takvimler 2012 yılını gösterdiğinde Passat tagını atarak yoluna Volkswagen CC olarak devam etti. Bu değişimle makyajda geçiren araç günümüze kadar varlığını sürdürdü. Aradan geçen 4 yılın ardından sonra sıra ikinci kasa vw passat cc modelinde.


Yeni Kasa Volkswagen CC

Sınıfın en gözde modellerinden birisi olan Volkswagen CC, sekiz yıl süren ilk jenerasyonun hükümdarlığından sonra sıra ikinci nesle geldi. Alman firma yeni kasa vw cc modeli için geçen sene “sport coupe concept gte” adlı konsept modeli ile aslında tasarımdan ilk izlenimleri vermişti. Zaten güncel passat modeli ve son olarak aileye katılan yeni tiguan, günce Volkswagen tasarım dilini açık etti. Bunlar bir araya getirince VW CC modeli adına tahminde bulunmak pekte zor olmayacak. Şuan testleri devam eden bu araç için birçok spekülatif haberler yapılmış olabilir, bilgisayar başında tahmini modellemeler de dikkatimi çekecektir. Fakat bunlar teknik konudaki olası gerçeklerin önünde yer almayacak. Bu gerçekler arasında 2018 yeni kasa vw cc için kullanılacak olan motor tipleri geliyor. Ülkemiz pazarı gibi vergi diliminin önemli olduğu pazarlarda 1.4 TSi 150 ps ACT versiyonunun var olacağını düşünüyorum. Tabi o zamana kadar Volkswagen tarafından aynı hacimde daha güçlüsü getirilmezse. Güç sevenler için ise 2.0 TSi 280 ps ve 2.0 TDi 240 ps benzinli ve dizel seçenekleri sunulacaktır. Tabi bunu 4motion ile kombine ederek plaza da yer verir. En azından güncel passat modeli bize bunların ipucunu fazlasıyla veriyor. Bunun ötesindeki bilgiler için beklememiz gerekecek. Testleri ve geliştirmeleri devam ediyor. Öne çıkan yeni haberler olunca paylaşacağım. Gelişmelerden haberdar olmak için facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }