Oto Kokpit

2018 Yeni Kasa Kia Cee’d MK3 Geliyor

Kompakt Hatchback sınıfın son yıllarda öne çıkan modellerin Kia Cee’d tamamen yenileniyor. Yeni Kasa Kia Cee’d MK3 için çalışmaya başlayan Güney Koreli otomobil üreticisinin mühendisleri, aracın prototip modelini bitirdi ve ilk testler için yollara çıkardı. Kamuflajlı şekilde yollarda gezen bu araç tabi ki casus kameralardan kaçamadı. İşte detaylar…

2018 Yeni Kasa Kia Cee'd MK3

İlk kasası 2006 yılında yollara çıkan kia cee’d, pekte ilgi çekici tasarıma sahip değildi. Fakat sınıfında yer edinebildi. Özellikle Hyundai i30 ile beraber sürdürdükleri bu yolcululuk oldukça zorlu oldu ve takvimler 2012 yılını gösterdiğinde JD kodlu o yakışıklı araç yollara çıktı. Çıktığı ilk yıl bu otomobili kullanmıştım. Çokta hoşuma gitmişti. Tasarımı, dizel motoru ve DCT şanzımanı ile şimdi olmuş dediğim bu araç, sınıfının lideri konumundaki vw golf kadar iddialı araç olmuştu. Bu kasasıyla varlığını hala sürdüren araç 2016 yılı içerisinde makyaj operasyonu da geçirdi. Fakat artık bu da kurtarmıyor. Beraber yola çıktığı i30 yenilendi ve değişim sırası artık Kia Cee’d modelinde.

Yeni Kasa Kia Cee'd MK3 2018 Türkiye

2018 yeni kasa kia cee’d mk3 hakkında şuan net bilgiler yoktur. Sadece aşağıdaki fotoğraflar var ve onlarda kamuflajlı. Fakat ona önden yol açan vatandaşı hyundai i30 bu konuda en büyük referansımız olacak. Ayrıca yeni nesil kia sportage modelini de ele alacak olursak bizleri yine özgün tasarıma sahip kia modeli bekliyor. Bu araç hakkında gelişmeleri yakından takip ediyorum. Her yeni otomobilde olduğu gibi bu araç içinde yeni bilgileri ilk defa burada öğreneceksiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }