Oto Kokpit

2018 Yeni Kasa BMW 3 Serisi İç Mekanı Görüntülendi

7. jenerasyon bmw 3 serisi g20 için çalışmalar tam gaz devam ederken casus kameramanlar boş durmuyor ve test aşamasında olan bu aracı fotoğraflamaya devam ediyorlar. Bu sefer elimize yeni 3 serisi yaşam alanından görseller ulaştı. Birçok detayda merakımız giderecek fotoğraflara geçeceğiz ama öncesinde dikkatimi çeken alanları sizlerle paylaşmak istiyorum.

2018 Yeni Kasa BMW 3 Serisi Gösterge Paneli

2018 Yeni Kasa BMW 3 Serisi iç mekanında ilk dikkatimi çeken sürücünün yoldan sonra en çok baktığı alan yani göstergeler dikkatimi çekti. Almanların kompakt lüks sınıftaki bu aracında gösterge paneli için yepyeni tasarıma geçiş yapılmış. Kadranın bir kısmı analog iken orta kısıma büyükçe dijital ekran yerleştirilmiş. Kokpitte öne çıkan multimedya ekranı büyük değişim geçirmiş gibi durmuyor ama alt yapıda illa ki belirgin yenilikler sunulacak. Belkide yepyeni sistemle karşımıza çıkacak.

Hız kesmeden devam edelim
Kokpitte öne çıkan değişimlerde flaşör düğmesi dikkat çekiyor. 3 boyutlu yapıda öne çıkarılmış. Bence bu küçük ama taktir edilesi değişim olmuş. İlk kez kullanacak kişiler için dörtlüleri yakmak pekte zor olmayacak. Öte yandan klima kontrol düğmelerinde kalite algısı öne çıkarılmış gibi duruyor. Gerçi test aracını oldukça boş bırakmışlar. Bu yüzden yanlış algı oluşturabilir. Öyle düşüncelere dalmaya gerek yok. Prototip üretim olduğu için bu tür detayları yerleştirmeye biliyorlar. Zaten birçok alanın özenle kapatıldığı için 2018 yeni kasa bmw 3 serisinin yaşam alanını bütün detayları ile anlamamız mümkün olmaz.

Bu bilgiler ve görseller dışında aktaracağım fazla bilgi yoktur. Yani şimdilik beklemeye devam ediyoruz. Gelişmelerden haberdar olmak için facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }