Oto Kokpit

2018 Yeni Ford EcoSport ST-Line Özellikleri ile Tanıtıldı

Ford’un Crossover SUV sınıfında ürettiği EcoSport modeline yepyeni özel paket eklendi. Yeni Ford EcoSport ST-Line ile sportif ve dinamik yüze kavuşan araç, lansman rengiyle ilk başta dikkatleri üzerine çekerken kalbinde güncel Ford motor seçenekleri kullanılmış. İşte detaylar…

2018 Yeni Ford EcoSport ST-Line

2012 yılında ikinci jenerasyonu ile gelen Ford EcoSport, bu yıl içerisinde makyajlanıp daha ilgi çekici görünüme kavuşmuştu. Açıkçası Ford modelleri arasında tasarımına tek ısınamadığım araç EcoSport olmuştu. Tabi zevkler tartışılmaz ve bu aracı sevenlerde vardır. Yeni Ford EcoSport ST-Line paketi ile bu küçük suv modeli daha çok seveceksiniz.

2018 Yeni Ford EcoSport ST-Line Fiyatı

Aracın detaylarına baktığımızda çift renkli yapısı sportif hatlarla desteklenmiş ve bunlara 17 ve 18 inçlik jant seçenekleri eklenmiş. Dıştaki sportif hatlar yaşam alanında da devam etmiş ve 2018 Yeni Ford EcoSport ST-Line modelinde kırmızı dikişli deri parçalı koltuklar, yine kırmızı dikişli deri direksiyon simidi, el freni topuzu ve paspas setine yer verilmiş. Bunların yanı sıra gösterge panelinde 4.2 inçlik renkli dijital ekran, sürücüye karşı konumlandırılmış multimedya ekran yer alıyor. Standart olarak 6.5 inçlik olarak sunulan bu ekran opsiyonel olarak 8 inç olarak da alınabiliyor. SYNC 3 alt yapısına sahip multimedya sisteminde Apple CarPlay ve Android Auto desteği de sunuluyor.

2018 Yeni Ford EcoSport ST-Line Fotoğrafları

Gelelim teknik kısıma. Ford EcoSport ST-Line modelinde 1.5 litrelik (TDCi) Ford EcoBlue olarak adlandırılan turbo dizel motor kullanılıyor ve bu ünite 125 ps 300 nm tork güç üretip ortalama da 4.5 litrelik /100 km yakıt tüketimi sunuyor. 6 ileri manuel şanzımanla geldiğini de ek olarak belirteyim. Tabi tek motor bu değil. Benzinli cephede 1.0 litrelik ecoboost turbo benzinli motor yer alıyor ve bu ünitenin 100 PS, 125 PS ve 140 PS olmak üzere 3 farklı güç birimi ile sunuluyor. Şanzıman olarak ise 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik vites seçeneği sunuluyor. Bu arada araçta akıllı dört tekerden çekiş sistemi de mevcut olup gerektiği durumlarda aracın gücünü öne ve arkaya yarı yarıya dağıtabiliyor. Son olarak ise 2018 Ford EcoSport ST-Line kullanıcısı için 334 litre bagaj alanına sahip. Kendisini önümüzdeki hafta yapılacak olan 2017 Frankfurt Auto Show‘da göreceğiz. Fakat ülkemizde satışı olmadığı için daha fazlası bizi şimdilik ilgilendirmiyor. Sırada fotoğraflar var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }