Oto Kokpit

2018 Yeni BMW 6 Serisi GT Ring’e Çıktı

2018 Yeni BMW 6 Serisi GT Ring’e Çıktı

BMW, ailesine yepyeni üyeler katmaya devam ediyor. Bu sefer Yeni BMW 6 Serisi GT yollara çıkmaya hazırlanıyor. 1976 yılından beri yollarda olan BMW 6 serisi geçmişten günümüze kadar Coupe olarak bilindi. Önce 3 kapılı olarak üretilen araç F06 kasadan itibaren Gran Coupe olarak üretildi. 5 kapılı modelden sonra Gran Turismo kasası merakla beklendi. BMW 3 ve 5 kasalarından sonra şimdi de 6 kasanın GT versiyonu yollara çıkacak. İşte detaylar…

2018 Yeni BMW 6 Serisi GT

2018 Yeni BMW 6 Serisi GT, geçtiğimiz günlerde Nürburgring pistinde göründü. Prototip modeli biten ve testlerine başlanan BMW 6 Serisi Gran Turismo, Ring’e limitlerini öğrenmek için çıktı. Henüz araç hakkında bilgi yer almıyor. Fakat güncel motorlar arasında iki litrelik 4 silindirli ve üç litrelik 6 silindirli motorların kullanılması bekleniyor. Ayrıca 2.0 litrelik plug-in hibrit motorunda kullanılması bekleniyor. Bu arada teknolojik özellikler bakımından yeni kasa 5 ve 7 serilerinin sahip olduğu yetenekler, BMW 6 Serisi GT ile de buluşturulacak.

Şuan 2018 Yeni BMW 6 Serisi GT adına aktaracağım fazla bilgi yer almıyor. Testleri devam ediyor. Gelişmeleri sürekli takip ediyorum Yeni bilgiler düşmeye başladı mı aktarmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }