Oto Kokpit

2018 Seat Leon ve Ateca’ya Dijital Gösterge Opsiyonu Geldi

2018 Seat Leon ve Ateca’ya Dijital Gösterge Opsiyonu Geldi

Volkswagen model Passat ile grup araçlarında kullanılmaya başlanan Dijital Gösterge Paneli şimdi de Seat modellerinde makyajlı Leon ve Ateca için sunulmaya başlandı. Opsiyon olarak sunulan bu özelliğin fiyat bilgisi bayilerden öğrenilebiliyor. İşte detaylar…


2018 Seat Leon ve Ateca Dijital Gösterge

Bir zamanlar premium araçlarda kullanılan ve çok ilgi gören dijital gösterge paneli artık kompakt araçlarda da kullanılıyor. Hatta bazı b segmenti otomobillerde de alınabiliyor. Seat modellerinde ise ülkemizdeki araçlarında Leon, Leon ST ve Ateca için bu aydan itibaren sunulmaya başlandı.

C segmentindeki Leon, station wagon versiyonu Leon ST ve SUV sınıfındaki ilk versiyonu olan Ateca için opsiyon olarak sunulan 10.2 inçlik TFT LCD ekran mevcut Seat gösterge kimliğini koruyor. Yani Seat ailesinin sportif kimliği dijital de olsa gösterge grubunda bozulmamış. Renkler oldukça canlı ve çekici görünüyor. Bu ekran üzerinden temel gösterge bilgilerinin yanı sıra sürüş bilgileri, multimedya fonksiyonları ve birçok araç özelliği görüntüleniyor. Dijital gösterge paneli, yüksek çözünürlüğü ve özel aydınlatma sistemiyle, bu bilgileri sürücünün dikkatini dağıtmadan ekrana yansıtıyor. Opsiyon olarak sunulan bu özelliğin ek fiyatını Seat bayilerinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }