Oto Kokpit

2018 Seat Ateca FR Özellikleri ile Tanıtıldı

Seat markasınınn kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi Ateca, karşımıza FR seçeneği ile çıktı. Yeni Seat Ateca FR olarak lanse edilen bu SUV araç, daha sportif ve ateşli Seat beklentisi olanların isteğini karşılamak için hazırlandı. Tıpkı Leon’da olduğu gibi can alıcı kırmızı renge, özel body kit detaylarına ve büyük jantlara sahip olan Ateca FR modelini buyurun yakından tanıyalım.

2018 Seat Ateca FR

Ateca FR detaylarına dışta baktığımızda ilk bakışta o canlı kıpkırmızı rengi dikkat çekiyor. FR logolu ön ızgara, daha sportif ön tampon, metalik renkte yan etekler, yine aynı renkte arka difüzör, yeni arka tampon ve yeni egzoz çıkışları fr body kitini oluşturuyor. Bu paketle daha ilgi çekici olan araç, 18 ve 19 inçlik jantlar ve onlara eşlik eden 245/40 ebatlı lastiklerle sunulacak.

2018 Seat Ateca FR Ne Zaman Çıkacak?

Yaşam alanına geçtiğimizde ise kırmızı detaylar yine öne çıkıyor. Deri direksiyon simidinin dikişlerinde, vites topuzunun körüğünde ve koltukların dikişlerinde bu detay yer alıyor. Ayrıca Yeni Seat Ateca FR modelinde DDC adlı dinamik şasi kontrolü de sunulacak. Öte yandan motor seçeneklerine 2.0 litrelik 190 PS güç üreten TSi motor dahil olacak. DSG şanzımanla gelecek olan bu motor, Cupra versiyonundan önce hız severleri şimdilik tatmine edecektir. Öte yandan Euro 6 normlarına uygun 150 PS ile 190 PS aralığında olan dizel ve benzinli motorlarda sunulmaya devam edecek.

Şimdilik 2018 Seat Ateca FR hakkında aktaracaklarım bu kadar. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }