Oto Kokpit

2018 Makyajlı Yeni Skoda Superb Geliyor

Skoda’nın lüks sınıftaki temsilcisi SuperB, geçtiğimiz sene 3. jenerasyonu ile yollara çıkmıştı. Tamamen değişen ve yeni motor seçenekleri ile kullanıcısına sunulan skoda superb mk3, aradan fazla zaman geçmemesine karşın makyajlı versiyonu için haberler düşmeye başladı. 2018 makyajlı superb olarak hazırlanan ve kamuflajlı şekilde trafiğe açık alanlarda testi gerçekleştirilen aracın casus fotoğrafları çekildi ve internete düştü. İşte detaylar…


2018 Makyajlı Skoda Superb

Skoda Superb modelinin macerası 2001 yılında başladı. En şık liftback modellerinden birisi olarak o yıllarda aynı yıl üretilen passat’a göre daha uzun olması ve yaşam alanını fazla tutmasından dolayı ön plana çıktı. Hatta bu otomobilde o kadar iddialı diz mesafesi vardı ki, F segmenti araçlarına bile kafa tutacak seviyedeydi. Takvimler 2008 yılını gösterdiğinde 2. kasa yollara çıktı. Tamamen yenilenen motor seçenekleri ile tasarım içinde belirgin adım atan Çek üretici, yine kocaman diz mesafesini sundu. Son olarak geçtiğimiz sene mk3 superb modelinde de bu huyundan vazgeçmedi.

Modellerini güncel tutma konusunda artık daha temkinli davranan Skoda, henüz üzerinden 1 yıl geçmesine karşın 2018 yeni skoda superb modelinin hazırlıklarını yapmaya başladı. Facelift yani küçük değişimleri kapsayan makyajlama olarak karşımıza çıkacak olan otomobil, ön ve arka alanda küçük dokunuşların yapıldığı görünümsel yeniliklere sahip olacak. Bununla birlikte müşterilerden gelen olumsuz dönüşleri facelift versiyonunda düzeltmeye çalışacak. Ayrıca mevcut motorlarda iyileştirme ve Golf 8 için beklenen 1.5 TSi Evo adlı yeni nesil benzinli ünitenin de kullanma gibi adımların olacağını düşünüyorum. Tabi volkswagen grup bize bir sürpriz yaparak yine geliştirmekte olduğu yeni nesil 1.5 TDi motoru da 2018 skoda superb için kullanabilir. Şimdilik paylaşacağım bilgiler bu kadar. Yeni bilgiler düştükçe yazıyı güncellerim. Gelişmelerden haberdar olmak için facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yorumlar
  1. Tarık dedi ki:

    Yeni süperb 2018 kaçıncı ayında gelecek

] }