Oto Kokpit

2018 G20 Kasa BMW 3 Serisi Büyük Değişimle Gelecek

2018 G20 Kasa BMW 3 Serisi Büyük Değişimle Gelecek

2018-g20-kasa-bmw-3-serisi-1
BMW’nin üretilmiş en popüler modeli 3 serisi, 1975 yılında beri yollarda ve kompakt lüks sınıfın en belirgin temsilcilerinden birisi. E21 kasa ile başlayan bu yolculuk son olarak 2011 yılında F30 kasa güncellemesi ile oldu. Hatta bu yıl içerisinde makyajlı kasasına da kavuşan bmw 3 serisi, yavaştan 7. jenerasyona hazırlık yapıyor.


2018 bmw 3 serisi G20 kasa olarak gelecek olan bu otomobil için radikal değişimler söz konusu olacak. Bunun en temelinde tasarımsal değişim yer alıyor. Basına sızdırılan görseller üzerine temellenecek olursa karşımıza çıkacak olan yeni kasa bmw 3 serisi bambaşka görünümle yollarda olacak. Aracın malzeme kalitesi daha da artırılıp, lüks algısını daha üst seviyeye çekecek olan Alman firma, aracın motoru üzerinde de yenilikler yapacak. Özellikle 3 silindirli motora yoğunlaşacak olan BMW, düşük yakıt tüketimini yüksek performans üreten motorlarda sunacak. Bunlar arasında en ciddi yenilikler menzili uzatılmış hibrit motorlar da olacak.

2018 yeni kasa bmw 3 serisi g20 için en büyük değişimler listesinde yeni nesil bmw 7 serisinde kullanılmaya başlanan teknolojik özellikler de olacak. Özellikle alt yapıda yer alan yazılım için büyük değişimler yapacak olan BMW, şuan g11 kasa bmw serisi için sunulan uzaktan park özelliği, otomatik park, geliştirilmiş şerit takip sistemi ve birçok teknolojik özellikler 7. nesil 3 serisi içinde sunulacak.

Kısaca heyecanla beklenen bmw 3 serisi yeni kasası için kayda değer yenilikler olacak. Bunların en önemlisi de tasarımsal olarak gerçekleşecek. Şimdilik bilgiler bunlarla kısıtlı. Fakat netleştikçe aktarmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

2018 G20 Kasa BMW 3 Serisi

2018-g20-kasa-bmw-3-serisi-3

Yorumlar
  1. Mustafa dedi ki:

    Çok güzel yeni nesil bir araç olmuş.gayet başarılı.

  2. BMW JOY dedi ki:

    emin olun bu tasarımlar fake uzak doğululara benzemesi imkansız,
    gelecek araç daha büyük böbreklere sahip , arka farlar yeni 7 ve 5 serisi arasında geniş tasarım ve hayalet ekran PURE pakette standart olacak,
    gövde bileşeni olarak magnezyum ve aluminyum kullanılacak, araç 1.400 kg olacak ve bu fake çizimlere %10 belki benzeyecek. Bir dost 🙂

  3. bmw 3 e naptınız dedi ki:

    eğer bu olacaksa bmw 3 spor özelliğini öldürmüş demektir. El-fatiha

  4. Mete dedi ki:

    Önler hondaya benzemiş arkası daha da kötü. Uzun stop lambaları çok çirkin. Arkası komple ışıl oluyor

  5. Jakuza dedi ki:

    Makyajlı kasada direksiyon titremesi problemi varsa yol baskılı balans yapıyolar düzeliyor, titreme problemi yok şuanki güncel kasada

    1. hakan kartal dedi ki:

      yol baskılı balans yapan yer ben görmedim hiç.
      nerede yapıyorlar bunu adres ve firma verirmisiniz

  6. BMW sever dedi ki:

    Direksiyon titremesini de düzeltirlerse iyi olur

    1. Hakan Kartal dedi ki:

      Umarım direksiyon titremesi düzelir e90 kasadan beri kronik hastalık bu titreme f30 makyajdada düzelmedi. Her kullanıcı farketmiyor bunu ama hassas kişiler kolaylıkla direksiyon titremesini fark edeceklerdir.

  7. Nurettin ışık dedi ki:

    Yeni kasa bmw1 ne zaman çıkacak

] }