Oto Kokpit

2018 Ford Tourneo Connect Euro Ncap Sonuçları Açıklandı

2018 Ford Tourneo Connect Euro Ncap Sonuçları Açıklandı

Hafif ticari sınıfın önde gelen araçlarından Ford Tourneo Connect, 2018 modeliyle Euro NCAP çarpışma testlerine girdi. Yetişkin yolcu da çok iyi performans sergileyen araç üçüncü kategoride istenileni veremediği için dört yıldızla testlerden ayrıldı. İşte detaylar…


2018 Ford Tourneo Connect Çarpışma Testi

2018 Ford Tourneo Connect Türkiye pazarında pek ilgi görmedi. Küçük kardeşi Courier daha iyi satış rakamlarına imza atıyor. Fakat bu araçta ülkemizde satışta ve onunla ilgili haberlere de önem veriyoruz. Hafif ticari sınıfın önemli oyuncularından birisi olan bu araç Euro Ncap çarpışma testlerine girdi Önceki yıllara göre ağırlaşan test aşamalarında genel anlamda başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Öyle ki Yetişkin Yolcu da 92 puan alarak yeni Touareg ve yeni Focus’tan daha iyi performans sergiledi. Çocuk Yolcu da ise 79 puan alan araç Zarar Görebilecek Yol Kullanıcıları kategorisinde 65 puan alarak bir yıldızdan oldu. Güvenlik Yardımcısında ise 75 puan alması 5 yıldızı eriten etmenlerden birisi oldu. Yine de bu aracın genel performansı taktir topladı. Araç içindekiler için gayet güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Sırada testlerin videosu var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }