Oto Kokpit

2017 Yeni Opel Grandland X’te Göründü

Opel’in SUV sınıfındaki atakları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Crossland X modelini tanıtmıştı. Bu araçla birlikte Yeni Opel Grandland X modeli de duyurulmuştu. Fakat kendisine ait herhangi fotoğraf göremedik. Fakat geçen hafta casus fotoğrafları internete düştü. Hani bu araçta hazır ve son testleri yapılıyor. İşte detaylar…

2017 Yeni Opel Grandland X Türkiye

Opel, 2017 yılına iki yeni SUV modelini duyurarak girdi. Crossover olarak Crossland X modelini getiren firma, kompakt sınıfa ise Yeni Grandland X ile devam edecek. Önden çekişli ve AWD çekiş sistemleri seçeneklerine sahip olacak Grandland X, muhtemel olarak 1.4 turbo benzinli ve 1.6 CDTi dizel motor seçenekleri ile gelecek. Fakat Opel bu aracında 1.5 lt turbo beslemeli yeni nesil benzinli motorunu da kullanabilir. Öte yandan donanım konusunda tıpkı Crossland X’te olduğu gibi elini geri çekmeyecektir. Mesela AFL led far yapısı, AGR sertifikalı koltuklar, geniş açılı geri görüş kamerası, otomatik park sistemi, yaya algılama ve otomatik frenleme sistemi gibi özellikler yer alacaktır. Hatta bu araç kompakt suv sınıfında olacağı için çok daha fazla özellikleri de görebiliriz. En azından opel astra k modelini aratmayacaktır. Ayrıca küçük arazi yetenekleriyle de göz doldurmasını bekliyorum.

2017 Yeni Opel Grandland X Ne Zaman Çıkacak?

Şimdilik 2017 Yeni Opel Grandland X hakkında aktaracaklarım bu kadar. 1 Şubat tarihinde Crossland X için Berlin’de tanıtım yapılacak. Bu tanıtıma birlikte abisi Grandland X’te belki ortaya çıkabilir. Bekleyip göreceğiz. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }