Oto Kokpit

2017 Yeni Kasa Subaru XV (MK2) Geliyor

2017 Yeni Kasa Subaru XV (MK2) Geliyor

Subaru’nun Crossover SUV sınıfındaki önemli oyuncusu XV kabuk değişiyor. Yaklaşık 40 gün sonra 2017 Yeni Kasa Subaru XV ile karşımıza çıkacak olan Japon üretici, sektördeki SUV iddiasını sürdürmeye devam edecek. Buyurun detaylara geçelim.

2017 Yeni Kasa Subaru XV

Subaru XV, 2011 yılında Avrupa pazarı için tanıtılmıştı. Kalbinde dizel ve benzinli boxer ünitelerle gelen araç, birçok marka kadar ciddi satış rakamlarına ulaşamadı ama bu sınıftaki en farklı modellerden biri olmayı başardı. Ayrıca birçok crossover suv aksine bu araç sadece AWD çekiş sistemi ile geldi. Diğer markaların üst donanımlarla paylaştığı en can alıcı nu özelliği, Subaru firmasının standart olarak sunması, kendisi adına apayrı bir fark oluşturdu. Japonlar, SUV dünyasındaki bu küçük modelini şimdi ikinci jenerasyonu ile daha farklı kasa da sunmaya devam edecek.

Bu yıl 87.’si düzenlenecek olan Cenevre otomobil fuarı, 9-19 Mart 2017 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açacak. Tabi bu tarihten bir ya da iki gün önce basın günü gerçekleşir ve Cenevre her yıl olduğu gibi bu özel günlerde yepyeni otomobillerin ilk kez sergilenmesine ev sahipliği yapar. Bu sene de yine özel tanıtımlar gerçekleşecek. İkinci jenerasyon Yeni Kasa Subaru XV, 7 Mart 2017 tarihinde dünya lansmanı ile karşımıza çıkacak.

Yeni Kasa Subaru XV MK2 için yukarıdaki fotoğrafın haricinde net herhangi veri yok. Fakat 40 gün kadar bekleyip birçok yönüyle bu aracı tanıyabileceğiz. O zamana kadar beklemedeyiz. Gelişmeler olursa paylaşmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
  1. S.A. dedi ki:

    Öncelikle mevcut xv deki eksiklik ve beklentileri karşılamasını temenni ediyorum.
    Yani Türkiye pazarında tutunabilmesinin; dizel 1.6 motor seçeneğine, problemsiz kullanılabilecek navigasyon, head-up display vb gibi multimedya özelliklerine, elektronik el freni, panoramik cam tavan opsiyonu gibi popüleritesine bağlı olduğunu düşünüyorum.

] }