Oto Kokpit

Makyajlı 2017 Yeni Citroen C-Elysee Özellikleri Açıklandı

Citroen’in kompakt sedan sınıfta üretmiş olduğu ve C-Elysee makyajlandı. İspanya’nın Vigo şehrinde üretilen ikinci neslin yenilenmiş modelini yakından tanıyalım. İşte Makyajlı 2017 Yeni Citroen C-Elysee

Makyajlı 2017 Yeni Citroen C-Elysee Teknik Özellikleri

Citroen C-Elysee modelini bizler 2013 yılındaki yüzüyle tanıdık. Fakat bu araç 2002 yılından beri yollarda ve ilk kasasının varlığını Çin pazarında sürdürüyordu. 2013 yılındaki büyük bir kararla PSA grubu Peugeot 301 ve C-Elysee modellerini Avrupa pazarı içinde üretme kararı aldı. Aradan 3 yıl geçti. Yenilenme zamanı gelmişti. Fransız firmada gerekeni yaptı. Tasarımsal farklılıklarla değişimin izlerini taşıyan 2017 Yeni Citroen C-Elysee, donanımsal ve teknik açıdan yenilik yaşadı. Öncelikle neler değişmiş onlara bakalım.

2017 Yeni Citroen C-Elysee de Neler Değişmiş?
ön kısımda çok belirgin değişim yaşanmış. Far yapısı, ön ızgara, tampondaki gündüz ledleri değişimin en büyük izleri olmuş. Arka kısımda ise ledli stop grubu facelift kapsamındaki büyük yenilikler arasına adını yazdırmış. Araçta iki adet yeni 16 inçlik jantlar da sunuluyor. Buradan iç mekana geçtiğimizde bizi yepyeni bir multimedya deneyimi karşılıyor. 7 inç ekranda Android Auto ve Apple CarPlay desteği sunan Fransız firma birçok özelliği gelişmiş multimedya sisteminde kullanıcısına aktarıyor. Bunlar arasında navigasyon, sesli komut sistemi, bluetooth, usb ve aux girişi gibi özellikler var. Ayrıca kumaş ve deri kombinli koltuk seçeneği de bulunuyor.

Makyajlı 2017 Yeni Citroen C-Elysee 1.6 lt Bluehdi

2017 Yeni Citroen C-Elysee Teknik Özellikleri
Yine 4430 mm uzunluğa sahip olan araç için şuan fazla bilgi aktarılmadı. Fakat boyutun aynı kaldığını ele aldığımızda 506 litrelik bagaj yükleme kapasitesi değişmemiştir. Motor kısmına geçtiğimizde ise şuan açıklanan bilgilere göre 1.2 lt 82 ps atmosferik benzinli, 1.6 hdi 92 ps ve 1.6 100 ps bluehdi turbo dizel motor seçenekleri sunulacak. Ayrıca manuel şanzımana ek olarak yeni nesil altı ileri oranlı EAT6 kodlu otomatik şanzımanın da sunulacağı bilgisi verildi.

Bu aktardıklarım kağıt üzerinde kalanlar. Citroen C-Elysee kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konu yol tutuşu oldu. Bende defalarca kullanmama rağmen bir türlü kabullenemediğim bu eksi yönü acaba bu sefer düzelecek mi? Virajlardaki düşük performansının verdiği güvensizlik, umarım bu güncelleme ile giderilmiştir. Araç yollara çıktığı zaman incelemeye alacağımın bilgisini buradan aktarayım.

Makyajlı 2017 Yeni Citroen C-Elysee Navigasyon

Şimdilik Makyajlı Yeni Citroen C-Elysee aktaracağım bilgiler bu kadar. Yollara çıkacağı tarih olarak 2017 yılının ilk çeyreği gösterildi. Aracın fiyatı netleştiği zaman tekrardan güncelleme yapacağım. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğim. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi facebook sayfamız üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

] }